Stage Corporate Finance

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Passie voor financieel advies en sterk resultaatgedreven? Dit kan je helemaal kwijt bij Deloitte Corporate Finance, een van de grootste en meest gewaardeerde adviseurs op het gebied van mergers and acquisitions (M&A) wereldwijd.

De adviseurs binnen de Corporate Finance afdeling begeleiden fusies en overnames, van het idee tot de feitelijke deal, bij zowel aan- als verkoop. De M&A adviseur is de ‘spin in het web’ die rondom alle aspecten van overnames adviseert en de processen coördineert. Tevens adviseren zij ook over financieringsvraagstukken bij ondernemingen, instellingen en projecten in de breedste zin. Ons advies betreft onder andere het verkrijgen van vreemd vermogen financiering bij overnames, grote investeringen en (her)structureringsadvies van financieringen bij bedrijven en (semi-)overheden. Daarnaast adviseren wij over waardebepaling en waardeanalyses van bedrijven en investeringen. Dit kan zijn tijdens een fusie- of overnameproces, maar ook als onderdeel van de financieel strategische analyse van investeringen en ondernemingen. Bij Deloitte Corporate Finance bedienen wij de klant vanuit een viertal disciplines: Mergers & Acquisitions (M&A), Valuation & Business Modelling , Debt Advisory en Real Estate, Infrastucture & Government (RIG).

Deloitte Corporate Finance maakt onderdeel uit van Deloitte Financial Advisory Services (FAS). Binnen FAS werken 250 medewerkers, die zich onder andere bezighouden met complexe financiële transacties, kapitaalmarktvraagstukken, vastgoed en risicobeheersing. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij grote bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook IFRS, Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als stagiair Corporate Finance
Als stagiair ben je part of the team en ondersteun je consultants en (senior) managers bij de uitvoering van de projecten. Je komt terecht in een talentpool van analysten en stagiaires waarbij je werkzaamheden verricht op alle vier de disciplines waarop het Corporate Finance team opereert. Zo zal je kunnen ondersteunen bij onder andere verkoop- en financieringsmemoranda, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien help je mee aan de voorbereiding van adviezen en analyseer je marktgegevens. Je werkt mee aan de realisatie van projecten waarbij je deel uit kunt maken van multidisciplinaire dealteams.

Jouw profiel als stagiair Corporate Finance Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

Laatstejaars WO bachelor of master student: Economie, Finance, (Technische) Bedrijfskunde, Econometrie of een bèta studie met financiële affiniteit; Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, accuraat, met oog voor kwaliteit; Je bent een gedreven teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooit bij een de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging; Ambitieus, proactief, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Deloitte
Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze financieel adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. In zowel 2008 als 2010 werd Deloitte Corporate Finance bijvoorbeeld als beste ‘M&A adviseur’ uitgeroepen door het Incompany 100-onderzoek. De M&A Award 2008 en 2009 voor Best Transaction Support ging naar Deloitte Transaction Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoog opgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open, informele, maar professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Binnen Corporate Finance zeg je, ‘je’ en ‘jij’ ook tegen de partners. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussie. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, door je te begeleiden en met continue feedback. Daarnaast bieden we je arbeidsvoorwaarden die passen bij uitvoering van je stage, zoals laptop.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik hier en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Stefanie Ruys op telefoonnummer +31 6 123 431 23.

Solliciteer online!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages