Meewerkstagiair Data Analytics

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Tijdens een meewerkstage bij Data Analytics is niet alleen een prima manier om de theorie in praktijk te brengen, maar ook om te kijken of werken bij Deloitte bij jou past. Tijdens de meewerkstage ondersteun je de consultants bij een concrete opdracht. Je werkt in een team en voert taken uit die bij het werk van een consultant horen. Je krijgt een mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen. Data Analytics biedt unieke services op het gebied van het monitoren, beheersen en verbeteren van data-integriteit en informatiekwaliteit. Deze services van toegepaste statistiek in de (interne) controle zijn toonaangevend. We informeren de klant over eventuele risico's, zoals inconsistenties in de onderliggende processen of mogelijke frauduleuze boekingen in de administratie.

Jouw profiel
Word jij uitgedaagd door bovenstaande stagebeschrijving? Dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel bezig met het laatste jaar van je studie HBO Wiskunde, Bedrijfswiskunde of Bedrijfswiskunde & Informatica;
  • Je hebt belangstelling voor het vakgebied accountancy en affiniteit met het werkgebied van Data Analytics en risicomanagement;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan als consultant;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

Je werkveld
Binnen Risk Services zijn ongeveer 280 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. Naast de Data Analisten zijn er onder andere IT Auditors, Risk Consultants en Security specialisten en actief. Hierdoor heeft ieder zijn eigen vakgebied en kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties.

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden
Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, een onkostenvergoeding en een premievrij pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback .

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik hier en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Liselotte Mulder op telefoonnummer +31 6 104 627 60.

Solliciteer online!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages