Strategy Consulting Internship

Booz & Company

Stage informatie

Bedrijf: Booz & Company

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Passend

Deze stage is niet meer vacant

Wie zijn wij?
Booz & Company is een toonaangevende management consultancy firma die samenwerkt met bestuurders van 's werelds toonaangevende bedrijven, overheden en non-profit organisaties aan de gecompliceerde uitdagingen waar zij voor staan. Wij zijn trots op ons werk. Wij hebben meer dan 200 partners en 3000 professionals in 60 kantoren wereldwijd die zich gezamenlijk inzetten voor onze cliënten. Onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige branche- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen. Wij werken nauw samen met cliënten om voor hen essentieel voordeel te creëren en te realiseren. Door onze pragmatische aanpak bouwen wij langdurige relaties op met bestuurders. Wij helpen hen hun kansen te benutten.

Meeloopstage Booz & Company
Booz & Company geeft jaarlijks 6-8 ambitieuze studenten de mogelijkheid om een meeloopstage te doen. Je maakt dan deel uit van een Booz & Company projectteam en draait daarin mee als consultant. Dit is een ideale en intensieve manier om Booz & Company en het type werk dat wij doen goed te leren kennen.

Om een gevarieerd beeld te krijgen van het werk van een consultant bij Booz & Company zal je onderdeel zijn van tenminste twee verschillende (internationale) projectteams. Op die manier heb je de mogelijkheid om bij verschillende klanten te werken in verschillende industrieën en leer je veel mensen kennen. Het is een intensieve stage waarbij je wordt begeleid door de consultants in jouw teams en je mentor.

Na het afronden van het eerste project krijg je een tussentijdse evaluatie. De stageperiode wordt afgesloten met een beoordeling. Indien we enthousiast zijn kan het een goede start zijn van een carriere als consultant bij Booz & Company.

Het vermogen om daadwerkelijke verandering tot stand te brengen, is vrij zeldzaam. Maar het is nu juist dat opmerkelijke talent dat wij in mensen zoeken. Denk jij dat je het in je hebt? En zoek je zelf een omgeving die uitnodigt tot excelleren? Dan zien wij je graag als intern bij Booz & Company.

Wie jij bent
Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, je beheerst ten minste het Nederlands en Engels en je hebt een brede interesse en ervaring. Dat je bezig bent met een academische opleiding met uitstekende resultaten, is vanzelfsprekend, waarbij we overigens geen speciale voorkeur voor bepaalde richtingen hebben. Verrassende invalshoeken worden altijd gewaardeerd.

Wel moet je beschikken over een sterk ontwikkeld bedrijfsmatig inzicht en kwantitatieve vaardigheden. Ook willen we graag je examencijfers zien. Niet omdat bekwaamheid zich puur door getallen laat definiëren, maar omdat prestaties iets zeggen over interesse, motivatie en capaciteit.

Een consultant moet in de meest complexe situaties resultaten kunnen behalen. Daarom zien we een kandidaat niet alleen als een optelsom van studieresultaat en vakkennis. We willen een compleet beeld. Heb je naast je werk nog andere interesses. Ben je origineel in je aanpak van problemen. Raak je niet gauw geïntimideerd. Beweeg je je gemakkelijk in gezelschap. Durf je initiatief te nemen. Dat zijn relevante zaken als je in ons werk succesvol wilt zijn.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Booz & Company

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Passend

Meer stages

Stages