Traineeship

BMC

Stage informatie

Bedrijf: BMC

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Het Young Financials traineeship biedt een intensief en interactief programma, dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng. Het programma biedt helder inzicht in de complexe wereld van het openbaar bestuur. Je vergroot en verrijkt je financiële vakkennis, je competenties en je vaardigheden. Je volgt een opleiding die speciaal gericht is op de publieke sector. In de praktijk word je intensief begeleid door je mentor. Tijdens je traineeship is er nadrukkelijk oog voor je eigen inbreng. Je krijgt de gelegenheid jouw kennis en ervaring te spiegelen met of toe te voegen aan de dagelijkse overheidspraktijk.

Het traineeship duurt twee jaar. Het eerste jaar zul je gemiddeld 4 dagen in de praktijk bezig zijn en één dag met je opleiding. In het tweede jaar zal de nadruk wat meer op de praktijk liggen. In deze twee jaar krijg je een helder beeld van het functioneren van publieke organisaties, toegespitst op de financiële jaarcyclus. Door middel van diverse workshops, studiemateriaal en concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van BMC adviseurs.

Solliciteren
Heb je interesse gekregen en wil je solliciteren? Klik dan op "Direct Solliciteren", vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het eerstvolgende Young Financials traineeship gaat van start in het voorjaar van 2012.

Direct Solliciteren!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages