Stage Zorg en Welzijn

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij je academische afstudeerstage of scriptie combineren met het opdoen van ervaring als consultant? Heb je affiniteit met Zorg & Welzijn, en ben je daarnaast geïnteresseerd in organisatievraagstukken?

Vanwege een specifieke onderzoeksopdracht die zal resulteren in een publicatie, zijn wij per 15 april 2012 op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) met affiniteit met de ouderenzorg. Het gaat specifiek om een toekomstverkenning van de markt, waarbij we ondersteuning nodig hebben ten aanzien van deskresearch, data-analyse en het afnemen van interviews. De stage kan eventueel gecombineerd worden met een eigen (afstudeer)onderzoek of scriptie. Berenschot zorgt voor een werkplek op ons kantoor in Utrecht, een laptop en een stagevergoeding. De stage heeft een duur van minstens 4 maanden.

Pas jij in ons profiel en heb je interesse in een uitdagende stage? Stuur dan een brief of email voorzien van motivatie en curriculum vitae naar Annick van Kollenburg (A.vanKollenburg@berenschot.nl) of Eveline Castelijns (E.Castelijns@berenschot.nl). Voor vragen over deze stage kan je ook bij hen terecht.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages