Adviesgroep Besturen Fysieke Omgeving

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Stagevergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij ervaring opdoen als consultant? Heb je affiniteit met mobiliteit en infrastructuur, economisch beleid of ruimtelijke ordening? En ben je vooral geïnteresseerd in het opdoen van werkervaring?

Berenschot zoekt een ambitieuze en talentvolle academicus  (met een opleiding in de richting van: ruimtelijke wetenschappen, planologie, bestuurskunde, ruimtelijke economie of politicologie) voor de adviesgroep Besturen Fysieke Omgeving. Deze adviesgroep focust zich op mobiliteit en infrastructuur, economie en ruimtelijke ordening en adviseert hierover aan verschillende overheden zoals ministeries, provincies en waterschappen. Deze adviezen zijn niet technisch inhoudelijk, maar richten zich op de processen daaromheen. De adviseurs van BFO doen uiteenlopende opdrachten (evaluaties, procesbegeleiding, verandertrajecten, professionalisering, ontwerpen, het ontwikkelen van handreikingen/ toetsingskaders etc). Je krijgt als medewerker van het projectteam,  de kans om te ruiken en te proeven aan het adviesvak en het werken bij Berenschot.

Voor je werkzaamheden krijg je een stagevergoeding. De stage duurt circa drie tot zes maanden, met mogelijke kans op een traineeplek. Standplaats is Utrecht.

Solliciteren

Mail je brief met naar Colinda van der Bilt (P&O) recruiment@berenschot.nl , o.v.v. stagiair PMBFO. Meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Chantal Inia of Holmer Doornbos op T 030 - 2 916 455 of stuur een mail naar c.inia@berenschot.nl/h.doornbos@berenschot.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Stagevergoeding

Meer stages