Stage P&IM Analytics

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

High Performance bedrijven worden toegedicht meer analytisch ontwikkeld te zijn door het gebruik van Business Intelligence oplossingen. Deze oplossingen helpen organisaties met het verbeteren van hun bedrijfsprestaties en besluitvorming op strategisch, tactisch en operationeel niveau. ‘Analytics’ zorgen ervoor dat bedrijven betere beleidmakers worden en interventies met grotere impact kunnen doorvoeren die weer kunnen leiden tot een verbetering van de bedrijfsprestaties. Een bedrijf dat concurreert op basis van ‘Analytics’ heeft een grotere kans op het identificeren van nieuwe mogelijkheden, het reduceren van kosten en het managen van risico’s. Desalniettemin zijn middelgrote bedrijven vaak huiverig om te investeren in grootschalige, systematische BI oplossingen, omdat het vaak veel moeite en geld kost om deze oplossingen te implementeren. We verwachten dat jij je gaat focussen op dit onderwerp en vanuit verschillende perspectieven analyseert wat de belangrijkste bedrijfsbehoeften zijn voor middelgrote bedrijven. Het is de bedoeling dat je een systematische, analytische oplossing gaat ontwikkelen voor middelgrote bedrijven. Hierbij kun je gebruik maken van de vele wereldwijde middelen die binnen Accenture beschikbaar zijn (vb. Knowledge Exchange database).

Plaats in de organisatie
Het Accenture Technology Growth Platform (TGP) is het onderdeel van Accenture Consulting dat verantwoordelijk is voor het vertalen van bedrijfsprocessen en -vereisten naar oplossingen. Hiervoor is het nodig dat onze mensen intensief samenwerken met de klant om de bedrijfsbehoeften te doorgronden. De Process & Information Management (P&IM) entiteit is onderdeel van het Technology Growth Platform. Deze entiteit spitst zich toe om, door middel van onze Business Intelligence kennis en technieken , processen en/of functionele en technische oplossingen te ontwerpen. In combinatie met onze cultuur, die gericht is op samenwerking, stelt ons dit in staat om onze klanten aanzienlijk beter te laten presteren. Vanwege de grote groei die wij op het moment doormaken met P&IM, zijn wij op zoek naar ambitieuze mensen met interesse voor en naar Business Intelligence vraagstukken.

Solliciteer nu online!

Kwalificaties

 • Je bent in het laatste jaar van je studie aan de Universiteit, bij voorkeur een afstudeerrichting op het gebied van: Informatica of Business Intelligence;
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met IT;
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor.


Overige informatie

 • Duur: 6 maanden
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Amsterdam/Almere: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s) 
 • Startdatum: in overleg

Na het succesvol afronden van de stage kan Accenture je een permanent contract aanbieden!
Solliciteer online

Solliciteer direct via deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Claire Receveur via telefoonnummer 020 - 493 83 83.

Over AccentureAccenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 215.000 medewerkers, waarvan 2.500 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance organisaties te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2010, bedroeg 21,6 miljard Amerikaanse dollar.

Solliciteer nu online!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages