Werkstudent strategie consultancy

Bedrijf
Locatie
Amersfoort
Opleidingsniveau
WO
Periode
6 - 12 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

(duur; minimaal 6 maanden, minimaal 2 dagen per week, eventueel meer mogelijk)
Ben jij een ambitieuze student die naast zijn of haar studie relevante ervaring wil opdoen bij een strategie boutique die jou weet uit te dagen? Zoek niet verder! Bij Jester Strategy bieden we jou de kans om als werkstudent Strategie Consultant aan de slag te gaan.

Jester Strategy

Jester Strategy is een groeiend adviesbureau in het midden van het land dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, onderhouden en implementeren van strategie. Met een bewezen eigen methode, toekomstverkenningen en het versterken en vernieuwen van bestaande businessmodellen, maken wij haalbare, robuuste strategieën voor organisaties in alle sectoren. Wij zijn altijd gedreven om onze klanten uit te dagen. We spiegelen, verbeelden en sparren als een ware jester.

Jouw rol

Als werkstudent Strategie Consultant word je niet in een hokje geplaatst. Integendeel, je wordt ingezet op verschillende aspecten van het consultancy vak. Bij welke organisatie of sector je met ons aan de slag gaat om strategie te maken? Dat is nog een verassing! Maar wat zeker is, is dat je in ons team van 15 collega’s de kans krijgt om praktijkervaring op te doen in het strategie-adviesvak en te leren van ervaren consultants. Jouw taken omvatten onder meer het uitvoeren van analyses, toepassen van modellen en methodieken, ondersteunen bij strategietrajecten met klanten, bijwonen, voorbereiden en uitwerken van klantsessies en het opstellen en finetunen van rapporten.

Wie we zoeken:

We zoeken een enthousiaste en leergierige student met een passie voor strategie. Je bent bezig met een WO-studie, bij voorkeur in de richting van Economie, Bedrijfskunde of Financieel en wil naast je studie met ons aan de slag. Je beschikt over een scherp analytisch vermogen, bent een conceptuele denker en hebt oog voor detail. Bovendien ben je nieuwsgierig, proactief en een echte teamspeler.

Wat we bieden:

  • Een uitdagende en leerzame werkomgeving
  • Werken aan echte projecten
  • Goede begeleiding van onze ervaren strategen
  • Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met jouw studie.
  • Een aantrekkelijk salaris van €925 bruto (op basis van 2 dagen per week)

Interesse?

Interesse gewekt? Stuur dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar a.wassenaar@jester.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Agnes Wassenaar via telefoonnummer +31 6 43 75 55 30.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Stage informatie

Bedrijf: Jester Strategy

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: WO

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!