Werkstudent Tax – Loonheffingen

Bedrijf
Locatie
Breda
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant
Werkstudent Tax – Loonheffingen
Functiebeschrijving
Dienstverband

8 - 16 uur per week

Werkervaring

Student

Toe aan een eerste uitdaging binnen de fiscale praktijk? Dan is deze functie als WerkstudentWerkstudent Loonheffingen bij Mazars Breda op jouw lijf geschreven!

Vanwege groeiende werkzaamheden zijn wij binnen de sectie Loonheffingen op zoek naar een werkstudent Loonheffingen. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de fiscale praktijk en je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen.
In deze functie ben je verder betrokken bij onze nationaal en internationaal opererende klanten. Hierin adviseer je multinationals, mkb-bedrijven en particulieren. Dit doe je niet alleen op nationale belasting- en sociale verzekeringsvraagstukken, maar je houdt je daarnaast ook bezig met het geven van belastingadvies over de gevolgen van grensoverschrijdend werken. Je onderzoekt mogelijkheden tot fiscale optimalisatie en draagt bij aan het oplossen van sociale verzekeringsvraagstukken.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal 2 dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, zo krijg je een vaste mentor toegewezen. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Je krijgt bij ons de kans om deze weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Onze intentie is dan ook om nadat je als werkstudent hebt gewerkt, jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband, zodra je bent afgestudeerd.

Verder bieden wij:
• Een marktconform salaris
• Goede coaching en begeleiding

Functie-eisen

• Een afgeronde Bachelor Fiscaal Recht of Fiscale Economie en bezig met de Master Fiscaal Recht Fiscale Economie

• Een proactieve, integere en klantgerichte houding

• Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden

• Ondernemend en assertief met lef

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse 088 – 277 1140.

Vestiging
Plaats

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Breda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages