Werkstudent Tax

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren

Vestiging: Utrecht

Werkervaring: Student

Vakgebied: Tax

Bezig met je studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie? En wil jij relevante werkervaring opdoen voor een aantal dagen per week? Dan is deze positie als Tax werkstudent, waarbij je aan de slag gaat in de Tax praktijk op ons kantoor in Utrecht interessant voor jou!

In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. De focus van deze functie ligt initieel bij de aangiftepraktijk. Later in het werkstudentschap is er de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de adviespraktijk.

Wat bieden wij?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent. Vanuit die kernwaarden bieden we je het volgende:
• een marktconform salaris;
• een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht;
• bij Mazars kom je te werken met een breed scala van klanten in diverse sectoren en van verschillende formaten;
• een goede werksfeer in een betrokken en hecht team.

Wie ben je?

Bij Mazars werk je veel samen met collega’s. Daarom ben jij een echte teamspeler die het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en te werken met een grote diversiteit aan klanten. Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat integer te werk. Daarnaast zijn leergierigheid en nieuwsgierigheid eigenschappen die bij jou horen. Jij herkent je in het volgende:

• je zit in de eindfase van de bachelor Fiscaal Recht of Fiscale Economie of je bent bezig met de master Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
• je bent minimaal 7 maanden beschikbaar voor 2 dagen in de week;
• beschikbaar vanaf 1 september 2021.

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Florus van Loon via 088 277 1452.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages