Werkstudent Tax

Bedrijf
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant
Werkstudent Tax
Functiebeschrijving
Dienstverband

16 - 40 uur per week

Werkervaring

Student

Bezig met de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie? En wil jij aan de slag voor een aantal dagen per week in de fiscale praktijk? Dan is deze positie als werkstudent, waarbij je start op de aangiftepraktijk op kantoor Eindhoven interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Tax team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan
In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. In het kader van jouw persoonlijke ontwikkeling tot een allround fiscaal adviseur, zal de focus van werkzaamheden in eerste instantie liggen op de aangiftepraktijk. Daarna krijg je de mogelijkheid om je fiscale kennis verder uit te bouwen en toe te passen op de fiscale adviespraktijk. Je werkt vanuit teamverband en op die manier kun je de wensen van de (vooral internationale) opdrachtgevers integreren in de dienstverlening.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal 2 dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, zo krijg je een vaste mentor toegewezen. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Je krijg bij ons de kans om deze weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Onze intentie is dan ook om nadat je als werkstudent hebt gewerkt, jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband op de fiscale adviespraktijk, zodra je bent afgestudeerd.

Wie ben je?

• Proactief, integer en klantgericht
• Een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en cijfermatig inzicht
• Ondernemend en assertief
• Bezig met de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse via tel. 088 277 1140.

Vestiging
Plaats

Eindhoven

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages