Afstudeerder Portfoliomanagement

Bedrijf
Locatie
Bergambacht
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Geen moment is hetzelfde. Iedere klant is anders. En elke dag een nieuw avontuur!

Wil jij als afstudeerder hét verschil maken? In een hecht en ambitieus team, waarin jij gezien en gehoord wordt? Dan zit je bij Bisnez op je plek. Wij staan onze opdrachtgevers met raad en daad bij, om hun strategie te concretiseren en te operationaliseren. Dat doen wij niet door tegenover ze te gaan zitten, maar door naast ze te gaan staan.

Wij begeleiden verandertrajecten die zorgen voor een effectieve organisatie van de bedrijfsvoering, goede processen rondom informatie en besturing en grip op het realiseren van de doelen van een organisatie. Dat doen wij voor opdrachtgevers in het publieke en het bedrijfsleven domein (zoals gemeenten en ministeries, maar bijvoorbeeld ook de politie).

Jouw afstudeeropdracht

In opdracht van Bisnez doe jij onderzoek naar de ontwikkelingen, uitdagingen en best practices voor het succesvol implementeren en uitvoeren van strategisch portfolio management. Je maakt gebruik van eerdere onderzoeksresultaten, benchmarks, artikelen en interviews. En geeft aan op welke wijze organisaties het best ondersteund kunnen worden in het bereiken van hun doelen, ten aanzien van de implementatie en uitvoering van strategisch portfolio management.

Als afstudeerder word jij onderdeel van ons team. Je wordt intensief begeleidt door een senior collega en mag direct mee naar de klant, waar jij in gesprek gaat voor jouw onderzoek. Uit jouw onderzoek komen de belangrijkste uitdagingen én faalfactoren bij het bereiken van veranderambities naar voren. Ook onderzoek je de belangrijkste ontwikkelingen binnen het gehanteerde portfoliomanagementproces. Je focust je hierbij op de sectoren: rijksoverheid & uitvoeringsorganisaties, lokale overheid, zorg & onderwijs en nuts & utilities (energie/waterschappen).

De onderzoeksresultaten verwerk je in een rapport. Op basis van een kwantitatief en kwalitatief onderbouwde analyse, schets jij hoe de propositie van Bisnez zich moet ontwikkelen om maximaal in te kunnen spelen op de klantbehoeften. In dit rapport zijn tevens relevante benchmarks ontwikkeld, getoetst en ingevuld.

Gaat dit over jou?

Jij bent analytisch, communicatief sterk en goed in plannen, presenteren, organiseren en het opstellen van rapportages. Verder ben je empathisch, enthousiast en neem je graag initiatief.

Dit breng jij verder mee

  • WO-achtergrond met een focus op bedrijfs-/bestuurskunde, organisatiewetenschappen of bedrijfseconomie;
  • Relevante ervaring naast je studie.

Dit krijg jij van ons

  • Marktconform stagevergoeding;
  • Doorgroeimogelijkheid naar Starter;
  • Een team dat elkaar zowel binnen als buiten werktijd opzoekt, bijvoorbeeld tijdens één van onze borrels, diners of teamevents.

Ja ik wil deze functie!

Stuur je CV met motivatiebrief t.a.v. Annette Kramer naar solliciteren@bisnez.com. Ook voor vragen zijn we via dit mailadres bereikbaar. Zien wij een match? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Stage informatie

Bedrijf: Bisnez

Locatie: Bergambacht

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!