Stagiair(e) Circulaire Economie

Bedrijf
Locatie
Laren
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren

Jij hebt diepgaande interesse in thema’s als duurzaamheid, circulariteit en de impact van Europese wetgeving op bedrijven. Gemotiveerd om te ontdekken hoe deze wetgeving kan worden vertaald naar operationele en beleidsmatige verbeteringen. Omdat je overtuigd bent dat het anders kan – en móét. Bovendien val je op door je enthousiaste houding, je gedrevenheid én je bereidheid om te leren.

Kom samen met ons duurzame impact maken!

Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Mooi! Dan ben jij straks misschien wel onze nieuwe stagiair(e) circulaire economie, vastberaden om samen met ons tastbare veranderingen in duurzaamheid te realiseren. In jouw rol als stagiair(e) verken je grondig de nieuwste Europese wetgeving, met een focus op de Green Deal en het integrale Circular Economy Action Plan. Dit plan richt zich op het ontwerp van duurzame producten, het versterken van consumenten en overheidsinkopers én het stimuleren van circulariteit in productieprocessen. Deze doelen staan centraal in jouw onderzoek. De daaruit voortkomende inzichten helpen ons en onze klanten om leidend te blijven in de duurzaamheidstransitie. En dát is impact maken.

Jouw profiel

Met de volgende kenmerken pas je perfect in ons team:

 • Je volgt een relevante Masteropleiding zoals MES, MUE, MBS, MCL met een focus op circulariteit.
 • Je bent goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rondom de Europese Green Deal en het CEAP.
 • Met toewijding stort jij je op de laatste rapporten, sectorstandaarden en wetgeving op het gebied van duurzaamheid en kunt zelfstandig onderzoek uitvoeren.
 • Je zet je graag actief in om de gevolgen van klimaatverandering en grondstoffenschaarste zichtbaar te maken en aan te pakken.
 • Als ware initiatiefnemer bied je proactief waardevolle ondersteuning aan je teamleden en vertaal je jouw inzichten doeltreffend naar de context van ons consultancywerk.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Dit krijg je als stagiair(e) bij ons

We houden van wat we doen en we delen onze passie graag met je. Dat alleen is natuurlijk al prachtig. Maar geen zorgen, we hebben meer troeven achter de hand:

 • Een uitdagende en leerzame werkstage (4/5 dagen per week) binnen een professioneel consultancybureau met vooraanstaande opdrachtgevers.
 • Een stageperiode van 4-6 maanden met uitstekende begeleiding; startdatum in overleg.
 • Deel uitmaken van een enthousiast team van duurzaamheidsprofessionals met sterke kernwaarden, waaronder diversiteit en inclusie.
 • De kans om je eigen leerdoelen te stellen en een breed scala aan consultancyaspecten te ervaren.
 • Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.
 • Een van de meest inspirerende werkplekken van Nederland: De Groene Afslag in Laren – direct aan de heide en vol met honderden planten en gerecyclede meubels!
 • Gezamenlijke lunches op kantoordagen als basis voor onze hechte teamcultuur. Om over onze befaamde Heidagen nog maar te zwijgen 😉
 • Een stagevergoeding van €400-550 (o.b.v. 40 uur) voor jouw bijdrage.

Wij zijn impactmakers!

Wij zijn 2BHonest en wij zetten ons in voor bedrijven met duurzaamheidsambities. Dat moet ook wel: met snelle veranderingen in duurzaamheidswetgeving – vooral in Europa – en de toenemende normstelling binnen verschillende sectoren, staan bedrijven voor aanzienlijke uitdagingen. Gelukkig weten ze ons te vinden. Met ons team van ongeveer 20 enthousiaste consultants, gespecialiseerd in klimaat, circulariteit en mensenrechten, staan we klaar om hen te ondersteunen bij het vaststellen én realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. We zijn trots op onze concrete aanpak en focus op tastbare resultaten. Voor ons draait het namelijk maar om één ding: actie!

Zie jij jezelf al impact maken als onze nieuwe stagiair(e) circulaire economie?

Fantastisch! Stuur je CV en motivatie naar info@2BHonest.nl. We reageren snel.

Stage informatie

Bedrijf: 2BHonest

Locatie: Laren

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!