Stagiair(e) preventie

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt een (master)student die affiniteit heeft met preventie en gezondheidsbevordering. Ben je benieuwd hoe het is om bij een toonaangevend organisatieadviesbureau te werken? Houd je ervan om in teamverband te werken aan complexe vraagstukken? En daag jij jezelf graag uit? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze wo-student (derdejaars bachelor of (pre-)master) en wilt je verdiepen in gezondheidsvraagstukken die spelen bij onze klanten in het publieke domein. Dit gaat onder andere over ontwikkelingen op het gebied van de ‘Transitie van zorg’ naar meer inzet op positieve gezondheid en het voorkomen van ziekte. Passende opleidingen zijn bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Gezondheid & leven, Health economics, policy & law en Nutrition & health. Je bent gemotiveerd en hebt interesse in het adviesvak. Aantoonbare ervaring met preventie en gezondheidsbevordering is een pré.

Jouw belangrijkste eigenschappen zijn: proactiviteit, gedrevenheid, kwaliteitsgericht, sterk analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, vermogen tot samenwerken en zelfstandigheid. Tot slot kan je goed schrijven en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren.

Om stage te kunnen lopen bij Berenschot moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling. Afstuderen of een scriptie schrijven is een optie, de mogelijkheden bespreken we graag samen verder met je.

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij het team Zorg en Welzijn binnen Berenschot, dat opereert in het gehele zorgdomein: ziekenhuizen, jeugdzorg, langdurige zorg en sociaal domein. Zo werken wij voor grote en kleine zorginstellingen, maar ook publieke partijen als de Rijksoverheid en gemeenten. Het sectorteam bestaat uit circa veertig professionals die zowel zelfstandig als in teams opdrachtgevers adviseren.

Wat kun je van ons verwachten?

Je helpt mee onze propositie 'preventie' op te bouwen, bijvoorbeeld door marktonderzoek, gesprekken met het veld en de ontwikkeling van nieuwe diensten. Daarnaast kun je volledig meedraaien in klantopdrachten, denk aan het meeschrijven aan offertes en rapporten, het helpen organiseren van bijeenkomsten, het voorbereiden en afnemen van interviews, het doen van deskresearch en het maken van presentaties. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van Berenschot-adviseurs met oog voor jouw persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling.

De stage is bij voorkeur fulltime en biedt jou de mogelijkheid het adviesvak van binnenuit te leren kennen. De stage duurt vier tot zes maanden en de startdatum wordt in overleg bepaald. Bij voorkeur ben je vanaf september of oktober 2019 beschikbaar. Wij bieden je een stagevergoeding, een laptop en eventuele reiskostenvergoeding. Ook kan deze stage leiden tot toelating tot het traineeship van Berenschot.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Upload dan je motivatiebrief en curriculum vitae via het  online sollicitatieformulier . Wij verzoeken je vriendelijk uitsluitend te reageren als je aan het gevraagde profiel voldoet. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Eva de Groot (junior consultant) via 06 - 18 74 29 55 /  e.degroot@berenschot.nl , of tussen 19 augustus en 6 september met Lonneke Broeks (consultant) via 06 - 23 77 07 91 /  l.broeks@berenschot.nl .

Stageplusprogramma

Wil jij nóg meer uit je stage halen? Dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het  Stageplusprogramma . Dit programma biedt, als extra bovenop de reguliere stage, trainingen adviesvaardigheden verzorgd door ervaren adviseurs en de (gezamenlijke) verantwoordelijkheid voor een eigen adviesopdracht voor een echte klant. Reflectie, leren en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in het plusprogramma. Wil jij graag deelnemen aan het stageplusprogramma? Geef dit dan aan in je motivatiebrief samen met een korte motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages