Junior Tax Advisor (Werkstudent)

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant
Junior Tax Advisor (Werkstudent)
Functiebeschrijving
Dienstverband

16 - 24 uur per week

Werkervaring

Student

Bezig met de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie? En wil jij als werkstudent aan de slag voor een aantal dagen per week? Dan is deze vacature voor de nationale fiscale praktijk in Utrecht interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Tax team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan
In de functie als werkstudent beweeg je je over een breed fiscaal werkterrein binnen het team in Utrecht. De focus ligt op de nationale praktijk, waarbij met name inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aspecten aan de orde komen. Je werkt vanuit teamverband en op die manier kun je de wensen van de klanten integreren in de dienstverlening.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal 2 dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, zo krijg je een vaste mentor toegewezen. Maar wat Mazars uniek maakt, is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Je krijgt bij ons de kans om deze weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Nadat je als werkstudent hebt gewerkt en bent afgestudeerd, is het onze intentie om jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband.

Wie ben jij?

• Een afgeronde Bachelor Fiscaal Recht of Fiscale Economie en bezig met de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie
• Een proactieve, integere en klantgerichte houding
• Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden
• Woonachtig in omgeving Utrecht
• Ondernemend en assertief met lef
• Beschikbaar vanaf 1 oktober, voor een periode van zes maanden

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Lisann van den Berg via 088 277 1162.

Vestiging
Plaats

Utrecht

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages