Stagiair Communicatie & Marketing

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Stagiair Communicatie & Marketing
Functiebeschrijving
Dienstverband

Marketing

Werkervaring

Student

Op zoek naar een meewerkstage tijdens jouw opleiding Communicatie en/of Marketing? Dan is deze stageplaats, waarbij je zult meewerken op de afdeling Commerciële Zaken op ons kantoor in Rotterdam interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Voor onze afdeling Commerciële Zaken zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons team, bestaande uit o.a. communicatie-adviseurs, (online) marketeers en event managers, gaat ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om eigen taken te doen waarvoor je ook zelf de verantwoordelijkheid draagt. Van jou wordt verwacht dat je je bezig gaat houden met een diversiteit aan werkzaamheden die behoren bij een dynamische en internationale organisatie. Onder je taken vallen o.a. het schrijven van o.a. nieuwsberichten, (e-)mailings, nieuwsbrieven, websiteteksten, social media en het beheren van diverse communicatietools en -applicaties. Daarnaast zal je ook administratieve taken oppakken. En hoe meer jij je de rol eigen weet te maken, hoe meer verantwoordelijkheden je ook zal krijgen binnen projecten.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in de accountancy en consultancy sector. Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte.

Wie ben jij?

• Bezig met een HBO opleiding bijvoorbeeld in Communicatie en/of Marketing
• Een ‘hands on’ mentaliteit
• Zelfstandigheid maar ook een teamplayer
• Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint)
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre
• Je bent te typeren als energiek, enthousiast, flexibel en servicegericht

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het recruitmentteam via tel. 088 277 25 25.

Vestiging
Plaats

Rotterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages