Stage Audit & Assurance

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant
Stage Audit & Assurance
Functiebeschrijving
Dienstverband

32 - 40 uren per week

Werkervaring

Student

Op zoek naar een stage binnen de accountancy? Wil jij een eerste stap maken om het accountancy vak te leren? Waarbij je een publieke functie vervult in het maatschappelijke verkeer? Dan is deze stageplaats in Rotterdam interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Als student draai je vanaf de eerste dag mee in de controlepraktijk. Je houdt je als stagiaire onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Je zult in teamverband klanten gaan bezoeken, waardoor je als stagiaire bij uiteenlopende en verschillende bedrijven komt en kun jij je breed ontwikkelen. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo- of wo-opleiding in de richting van Accountancy, Finance & Control of een andere relevante richting.
• Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse op tel. 088-277 1140.

Vestiging
Plaats

Rotterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages