Stage Audit & Assurance

Bedrijf
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren

Vestiging: Eindhoven

Werkervaring: Student

Vakgebied: Audit & assurance

Op zoek naar een stage binnen de Audit en Assurance? Dan is deze stageplaats bij Mazars in Eindhoven interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Tijdens deze stage ben je met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het auditteam bespreek jij jouw bevindingen met collega’s en direct contact met klanten hoort bij het dagelijkse werkproces. Je komt bij verschillende bedrijven en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen.

Je gaat direct in de praktijk aan de slag, waardoor je als stagiaire bij uiteenlopende en verschillende bedrijven komt en kun jij je breed ontwikkelen. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo-opleiding in de richting van Accountancy of Finance & Control
• Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasmijn van Bruggen via jasmijn.vanbruggen@mazars.nl of via tel. 088 277 1863.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages