Stagiair HR Eventmanagement

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Stagiair HR Eventmanagement
Functiebeschrijving
Dienstverband

32 - 40 uren per week

Werkervaring

Student

Haal jij, net als wij, motivatie uit een stage waar jij je planmatige en organisatorische kwaliteiten kunt inzetten? Ter ondersteuning van de Learning & Development Adviseurs zijn wij op zoek naar een stagiair die ons team in Rotterdam komt versterken.

Learning & Development is een subafdeling van HR en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het gehele interne opleidingsprogramma. We bieden je een uitdagende stageplek waarbij jij de uitgelezen kans krijgt om je organisatorische kwaliteiten in te zetten. Je houdt je bezig met de planning en organisatie van interne trainingen voor onze eigen medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging hiervan in het Learning Management systeem en je bent aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en externe partijen. Verder zal je incidenteel aanwezig zijn bij externe trainingslocaties om meerdaagse programma’s in goede banen te leiden. Met behulp van rapportages en evaluaties maak je de resultaten van deze events inzichtelijk en communiceer je daarover. En hoe meer jij je de rol eigen weet te maken, hoe meer verantwoordelijkheden je ook zal krijgen binnen projecten.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte.

Wie ben jij?

• Bezig met een Hbo-opleiding richting Eventmanagement; op zoek naar een 3e jaars stageplek
• (Bij voorkeur) vanaf juli/augustus beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden
• Goede coördinerende en organisatorische vaardigheden
• Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en weet overzicht te bewaren tijdens drukke periodes
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
• Klantgericht en proactief

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Adam via 088 277 1542.

Vestiging
Plaats

Rotterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages