Meeloopstage HR Accountmanagement & HR Projecten

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. De afdeling HR ondersteunt de Raad van Bestuur en de Directies bij de formulering van de kaders van de HR strategie en de kaders van het HR beleid van KPMG.
De HR Accountmanagers brengen de belangen van de business en HR  bij elkaar via twee sporen:

 • het leveren van een directe bijdrage aan de (HR-) doelstellingen van de business als gelijkwaardig (gespreks)partner
 • het leiden van en/of deelnemen aan HR-projecten en het begeleiden van organisatieveranderingen ten behoeve van KPMG, zowel binnen als buiten de organisatie.

 
Dit verwezenlijkt HR Accountmanagement door de business terzijde te staan als vanzelfsprekend en gelijkwaardig partner / adviseur bij het vormgeven en uitvoeren van de HR-strategie en het HR-plan. Daardoor is hij/zij het gezicht van HR in de business en in die hoedanigheid ook aanspreekbaar op HR-brede onderwerpen als ook escalaties met (individuele) medewerkers.
Nu zoeken wij een meeloopstagiair HR Accountmanagement voor 32 tot 40 uur per week minimaal 4 maanden die het accountmanagementteam ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden én die ondersteunt in de vormgeving en uitvoering van verschillende HR projecten. De werkzaamheden die je kunt verwachten:

 • leveren van projectmanagement ondersteuning bij projecten op het gebied van performance development, loopbaanontwikkeling en talentontwikkeling;
 • uitwerken en zelfstandig ontwikkelen van (communicatie)materialen ter ondersteuning van het lijnmanagement om hun HR-taak beter uit te voeren;
 • ondersteunen van diverse andere HR-projecten;
 • administratief en logistiek ondersteunen van interne en externe overleggen.

Het profiel

 • Je studeert Bedrijfskunde, HRM of vergelijkbaar HBO of WO niveau;
 • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar;
 • Je wil kennis en ervaring opdoen in de breedte van het HR-vak;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent representatief, nauwkeurig, pro-actief en stressbestendig
 • Je bent zelfstandig, flexibel, hebt een servicegerichte instelling en neemt graag het initiatief;
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug;
 • Je hebt interesse in de wereld om je heen en je bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

 
Je krijgt bij ons de kans de breedte van het HR vak van dichtbij te beleven.
 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail . Direct solliciteren kan via onze website .

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages