Stagiair(e) blockchain

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt een stagiair blockchain. Ben jij bezig of bijna klaar met je technische master en lijkt het je wat om jouw en onze kennis over blockchain te verbreden? Denk je graag buiten de bestaande kaders? En ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is deze stage misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ga je echt aan de slag met blockchaintechnologie. Je bouwt en programmeert demo’s, experimenteert met verschillende platforms en schrijft aan artikelen over blockchaintechnologie. De precieze demo’s en het onderwerp van de artikelen stellen we in overleg vast. De stage begint in augustus en duurt zes maanden.

Pionieren met blockchaintechnologie

Blockchain is sterk in opmars. Berenschot is één van de pioniers als het gaat om de implementatie van deze nieuwe technologie. Zo hebben wij voor de gemeente Zuidhorn de kindpakketregeling geautomatiseerd met behulp van blockchaintechnologie. Inmiddels hebben we veel ervaring met blockchaintechnologie binnen de publieke sector en richten we ons nu ook op de private sector.

Wie zoeken wij?

Je volgt een masterstudie in een technische richting. Je kunt prima programmeren (starten met een nieuwe programmeertaal doe je in een handomdraai), bent zelfstandig en je beschikt over goede communicatievaardigheden. Verder ben je ambitieus en resultaatgericht en heb je gevoel voor commercie en dienstverlening.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je cv en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier  op de website. Als je vragen hebt over de stage, kun je contact opnemen met Wouter Verbeek (consultant) ( w.verbeek@berenschot.nl ).

Stageplusprogramma

Wil jij nóg meer uit je stage halen? Dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het  Stageplusprogramma . Dit programma biedt, als extra bovenop de reguliere stage, trainingen adviesvaardigheden verzorgd door ervaren adviseurs en de (gezamenlijke) verantwoordelijkheid voor een eigen adviesopdracht voor een echte klant. Reflectie, leren en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in het plusprogramma. Wil jij graag deelnemen aan het stageplusprogramma? Geef dit dan aan in je motivatiebrief samen met een korte motivatie.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages