Scriptant Customer Experience Futurist

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

De functie

In de afgelopen jaren is de IT-agenda steeds omvangrijker en complexer geworden. De aantrekkende economie zorgt ervoor dat organisaties weer nieuwe initiatieven nemen en oog hebben voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden. In tijden van verandering is het niet alleen belangrijk om op de kosten te letten, maar tevens om de complexiteit te reduceren. Toenemende aandacht gaat daarbij uit naar het optimaliseren van de klantbeleving, die het (koop)gedrag in B2C steeds meer beheerst en in de nabije toekomst (ook in B2B) nog meer zal gaan bepalen.

Het is zaak om de behoefte die in de business leeft te vertalen naar relevante toepassingen. Daar ondersteunt KPMG in. De specialisten van KPMG Management Consulting (Microsoft Dynamics)   opereren vanuit een wereldwijd netwerk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open- en ondernemende cultuur. We geven advies en begeleiden organisaties bij het introduceren van optimalisaties, (her)inrichtingsvraagstukken en bij strategische vraagstukken op het snijvlak tussen business en IT.

De optimale inzet van Microsoft technologie (in de volle breedte) vormt voor onze servicelijn het speerpunt. KPMG is Microsoft Global System Integrator. Wij werken samen met Microsoft in complexe trajecten, waarin Business Integration en IT delivery hand-in-hand moeten lopen om klantuitdagingen op te lossen. Deze ervaring hebben wij in huis bij KPMG: van developer tot architect, van programma manager tot organisatie adviseur, voor alle onderdelen van de Microsoft stack. Wij geloven in de kracht van de platform oplossing en leveren geïntegreerde oplossingen (Office365, PowerBI, CRM, ERP etc).

Binnen ons werkveld wordt het gebruik van Artificial Intelligence steeds belangrijker. Organisaties zijn zoekende hoe ze op dit vlak de meeste waarde kunnen creëren. Bijvoorbeeld door de inzet van Chatbots om de ondersteuning en klantbeleving succesvol te hogen. En met tekst-to-speech oplossingen is de brug naar virtual personal assistent snel geslagen. Vind jij het ook interessant te onderzoeken welke ontwikkelingen aanstaande zijn en hoe deze (gecombineerd) waarde kunnen opleveren voor klanten?

Uiteraard kun je zelf richting geven aan de formulering en afbakening van het onderzoeksgebied. Wij bieden je graag een challenge en dagen je uit je onderzoek te combineren met een concreet delivery aandeel (of de aanzet daartoe).

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bijvoorbeeld  information management, (technische) bedrijfskunde, business & IT of , Software engineering, Artificial intelligence of een andere technische studie.
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je bent een doorpakker en hebt een proactieve instelling.
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Het leveren van kwalitatief goed werk staat hoog in het vaandel bij jou.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Wist je trouwens dat KPMG directe samenwerkingen heeft met de teams in Redmond? Het juiste netwerk voor insight informatie en exposure voor inzichten en ideeën die we samen met Microsoft kunnen door ontwikkelen!

Ons aanbod

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie en zijn strategisch partner van Microsoft. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende klanten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG. Daarnaast mag je gebruik maken van alle KPMG – faciliteiten en heb je recht op een stagevergoeding.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages