Meeloopstage HR Recruitment

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. De afdeling HR ondersteunt de Raad van Bestuur en de Directies bij de formulering van de kaders van de HR strategie en de kaders van het HR beleid van KPMG.

Binnen HR is Recruitment een specialisme en is er veel aandacht voor werving en selectie en het aantrekken van talent voor de organisatie. Het KPMG Recruitment Centre (KRC) is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van starters en professionals voor KPMG Audit, Advisory en Business Support.

Vanuit Recruitment worden veel wervingsevents georganiseerd zoals Inhousedagen, trainingen, carrièrebeurzen etc. Op deze manier kan de studentendoelgroep kennis maken met KPMG. Een ander belangrijk onderdeel binnen recruitment is uiteraard de selectiegesprekken. De Recruitment Adviseurs voeren deze op diverse locaties in Nederland.

Wij zoeken, per februari 2018, een meeloopstagiair(e) Recruitment voor 40 uur per week voor minimaal 4 maanden. Eventueel is 32 uur per week (4 dagen) en een eerdere startdatum ook bespreekbaar.

Als meeloopstagiair(e) zul je meedraaien binnen het recruitment team binnen KPMG. Werkzaamheden die je kunt verwachten:

 • Inplannen van sollicitatiegesprekken en online assessments met kandidaten
 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Kandidaten instructies geven over online assessments
 • Organisatie van wervingsevents (voorbereiding en het event meedraaien)
 • Administratieve afhandeling van een wervingsevent
 • Bijwonen en eventueel voeren van sollicitatiegesprekken
 • Diverse projecten ondersteunen naar keuze

Het profiel

 • Je studeert Bedrijfskunde, HRM of vergelijkbaar HBO of WO niveau;
 • Je bent minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar;
 • Je wil kennis en ervaring opdoen in de richting van Recruitment;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent representatief, nauwkeurig, pro-actief en stressbestendig
 • Je bent flexibel, hebt een service gerichte instelling en neemt graag het initiatief;
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug;
 • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per  e-mail . Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages