Afstudeeropdracht Artificial Intelligence in de energietransitie

Bedrijf
CGI
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Functiebeschrijving:

Ben jij bezeten van AI en de energietransitie? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou!

Jouw rol in ons team
Als afstudeerder bij CGI ga je onderzoeken hoe AI de energietransitie kan ondersteunen of zelfs versnellen. Je doet literatuuronderzoek en bouwt simulatiemodellen om je onderzoek te valideren en te demonstreren. Je werkt samen met andere afstudeerders binnen CGI, met CGI-ers en onze klanten.

Hoe jij ons team versterkt
Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en durven te pakken. Je hebt een passie voor data en AI en bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Verder vragen wij dat je:
- Studeert aan een HBO of WO opleiding met een relevante studierichting (bv. Informatica, informatiekunde of Kunstmatige intelligentie);
- Nederlands of Engels beheerst in woord en geschrift.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden
Binnen onze Utility unit in heel Nederland draait alles om de energietransitie. Je werkt in teams van maximaal 15 mensen, waardoor je altijd de nodige ondersteuning krijgt. We richten ons op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en streven naar CO2-neutraliteit in de samenleving.

Waar kom je terecht
Binnen onze Utility unit in heel Nederland draait alles om de energietransitie. Je werkt in teams van maximaal 15 mensen, waardoor je altijd de nodige ondersteuning krijgt. We richten ons op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en streven naar CO2-neutraliteit in de samenleving.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Michael van den Berg (Director Consulting Services) via tel:+31629244690 of per mail michael.van.den.berg@cgi.com .
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via Natrah.pula@cgi.com .

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!

Wat mag je van ons verwachten:

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Stage informatie

Bedrijf: CGI

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!