Stage Technology Strategy Consulting – Digital Enterprise Architecture

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Stage Technology Strategy Consulting – Digital Enterprise Architecture


Omschrijving

Wil jij graag onderzoek doen in een grote dynamische organisatie op het gebied van de nieuwste methoden en technieken? Waar je de mogelijkheid hebt om ervaring op te doen in de consultancybranche en de verschillende bedrijven te zien die onze klanten zijn? Zoek je een stage waarin jij een actieve rol speelt in het verder ontwikkelen van kennis op het gebied van Technology Strategy. En je dagelijks intensief begeleid wordt door ervaren consultants? Accenture biedt je deze mogelijkheid in de vorm van een fulltime stage voor 6 maanden.


Tegenwoordig verandert de wereld razend snel, vooral dankzij nieuwe technologie. Veel bedrijven spelen hier op in. Zij gebruiken nieuwe technieken om nieuwe diensten op nieuwe wijze aan te bieden.

Deze veranderingen concentreren zich niet op een bepaald punt, maar omvatten alle technologische middelen die een moderne organisatie gebruikt. Van het kanaal waarmee de klant wordt bedient (Omni-Channel), de informatie die daarbij wordt gebruikt (Analytics & Big Data), de applicaties die hiervoor worden ingezet (APIs & Micro-Services) tot de hardware die het ondersteunt (Intelligent Infrastructure). Alle elementen in de keten veranderen en beïnvloeden daarmee elkaar. Hier kan heel veel extra waarde in zitten, maar brengt ook risico’s en onzekerheid met zich mee.


Jouw onderzoek zal zich richten op het onderzoeken van manieren waarop verschillende elementen elkaar beïnvloeden, de impact hiervan op de Enterprise Architectuur en welke patronen hierbij zorgen voor waarde voor een organisatie. Samen zullen we een goede onderzoeksvraag formuleren die zowel voldoet aan jouw eisen voor een afstudeeropdracht als die van je universiteit en aansluit bij onze opdracht.

Plaats in de organisatie

Je komt terecht in de Technology Strategy praktijk, bij het Enterprise Architecture & Application Strategy team. De Technology Strategy praktijk is een snel groeiend, hecht en divers team van 40 adviseurs. Internationaal hebben we 2000 Strategy Consultants in 40 landen. Je zult opereren vanuit ons kantoor aan de ZuidAs in Amsterdam.


Kwalificaties

 • Je bent in het laatste jaar van je studie aan de Universiteit, bij voorkeur een opleiding met een technische of (bedrijfs-)economische focus;
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met Technology Strategy in het algemeen;
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancy kantoor.

Overige informatie

 • Duur: 6 maanden (in overleg)
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Amsterdam: Flexibele werkplek (werken tussen onzecollega’s)
 • Startdatum: per direct

Solliciteer online

Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Heleen Hillen via stages@accenture.com.


Over Accenture

Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 305.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Een zeer aanzienlijk deel van onze klanten zijn grote multinationals, waar het mogelijk is dat jij als stagiair ook een kijkje neem. Accenture heeft een open cultuur waarin samenwerking centraal staat. Als stagiair heb hierdoor, naast veel ruimte voor eigen initiatief, een enorm netwerk beschikbaar van experts die enthousiast zijn om je te helpen. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2015, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar.


Accenture is an equal opportunities employer and welcomes applications from all sections of society and does not discriminate on grounds of race, religion or belief, ethnic or national origin, disability, age, citizenship, marital, domestic or civil partnership status, sexual orientation, or gender identity.


Find out how it’s like to work at Accenture and visit www.accenture-insights.nl/careers and follow us at www.facebook.com/AccentureNL.


Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages