Thesis Internship Crisis and Resilience

Bedrijf
PwC
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een stageplek binnen het Crisis en Resilience Team van PwC? Ben je bijna klaar met het afronden van je masteropleiding en wil je praktijkervaring opdoen op het gebied van crisismanagement en bredere organisatorische veerkracht? Het Crisis and Resilience-team van PwC helpt klanten zich voor te bereiden op, te reageren op en sterker uit crises te komen. We zijn op zoek naar een stagiair die ons team komt versterken en ons ondersteunt met onze missie: het versterken van de crisis weerbaarheid, het toevoegen van waarde aan onze klanten en het opbouwen van vertrouwen in de samenleving.

Een verstoring, incident of crisis kan elke gebeurtenis zijn die gevolgen heeft voor de normale bedrijfsvoering. Een natuurramp, extreem weer, een cyberaanval, het terugroepen van producten of een scherpe verandering in de politieke stabiliteit zijn slechts enkele van de gebeurtenissen die een bedrijf kunnen ontwrichten. Leiding geven aan een crisis of ontwrichtend incident vereist training, sterke en assertieve teams, gedetailleerde responsplannen, goede communicatiekanalen en vooral het vermogen om te midden van een calamiteit het hoofd koel te houden.

Dit ga je doen

Tijdens jouw stage Crisis & Resilience ben je een volwaardig teamlid in onze praktijk. Je kunt met je collega’s gebruik maken van een flexibele werkplek op ons kantoor en merkt dat je door de open cultuur binnen de groep niet alleen ondersteuning krijgt van je stagebegeleider. Ook andere collega’s helpen je graag verder als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Omdat u wordt omringd door professionals die een breed scala aan cliënten bedienen, zijn er voldoende mogelijkheden om uw kennis, theorieën en conclusies te bespreken en te evalueren. Een aantal van de dingen die je gaat doen:

• Ondersteuning van het Crisis and Resilience-team bij de voorbereiding en uitvoering van klantopdrachten;

• Ondersteuning van het Crisis- en Resilience-team met bedrijfsontwikkelingsactiviteiten;

• Deelnemen aan crisisoverlegsessies, ondersteuning bij planning en uitvoering van agendapunten.

Hier herken jij jezelf

Geïnteresseerd in het opdoen van praktische ervaring in de dynamiek van een ontwrichtende gebeurtenis, waar je op moet letten, hoe je je kunt voorbereiden, reageren en er sterker uit kunt komen? Een stage bij het Crisis and Resilience-team van PwC is een unieke kans om inzicht te krijgen in de processen van crisismanagement en bredere veerkracht (inclusief bedrijfscontinuïteitsmanagement), te werken in multidisciplinaire teams, klantbetrokkenheid te ondersteunen en te leren van doorgewinterde professionals. Naast de juiste mindset heb je deze eisen:

• Bijna afgerond van een universitaire masteropleiding;

• Een sterke link of interesse in Crisismanagement en Business Continuity Management;

• Vloeiend Engels; extra beheersing van de Nederlandse taal is een voordeel;

• Vermogen om onder druk te werken met behoud van een hoge kwaliteit van het werk;

• Goede communicatieve vaardigheden en enthousiasme om in multidisciplinaire teams te werken;

• Tot 5/6 maanden;

• 4 - 5 dagen per week.

Dit bieden wij 

Bij PwC krijg je de kans om jezelf te zijn, het beste uit jezelf te halen in een high-performance organisatie en te groeien binnen ons wereldwijde netwerk. Als onderdeel van ons team bieden wij onder andere: 

  • Een competitieve stagevergoeding, reiskostenvergoeding voor degenen zonder een studentenreisproduct, een laptop van PwC en betaalde vakantiedagen; 

  • Persoonlijk stageprogramma waarin samenwerking met collega’s centraal staat en je voortdurend gebruik kan maken van deskundige begeleiding zodat je afstudeerstage een succes wordt; 

  • Toegang tot een uitgebreide leeromgeving, waar je je kunt onderdompelen in verschillende vakgebieden en kennis kan maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever; 

  • Ontwikkeling van je persoonlijke en zakelijke vaardigheden via onze vooruitstrevende cursussen en programma's; 

  • Een unieke kans om een kijkje in de keuken te krijgen van een toonaangevende zakelijke dienstverlener; 

  • Hybride werken bij de klant, thuis en op kantoor; 

  • Leuke informele activiteiten met je team. 

Aan de slag bij PwC
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct!

Na je sollicitatie: 

  • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox;

  • Sluiten jouw kwalificaties aan bij deze functie? Dan nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek;

  • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer informatie over de functie Intern Crisis and Resilience-team bij PwC? Dat kan! Mitch Kox staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp.  

Mitch Kox

Talent Acquisition Specialist

mitch.kox@pwc.com

+31 6 48 45 22 08

#LI-MK

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!