Werkstudent TMT Audit Innovation

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Als werkstudent Audit Innovation ben je onderdeel van de Technology, Media en Telecommunication (TMT) Innovations Team en werk je samen om bedrijfsprocessen binnen de audit praktijk te optimaliseren. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan het optimaliseren van overige interne processen. Het TMT Innovations Team vormt de brug tussen de audit praktijk en nieuwe technologische ontwikkelingen. Je bent verzekerd van het werken in een dynamische omgeving met veel ruimte om je ideeën te realiseren en jezelf te ontwikkelen.

Naast dat je nieuwe innovaties ontwikkeld die door KPMG in heel Nederland kunnen worden ingezet, werken we nauw samen met andere afdeling binnen KPMG die zich bezighouden met o.a. RPA en ML.
 

Het profiel

KPMG is geïnteresseerd in HBO of WO studenten met een studierichting in Software Engineering, Informatica of soortgelijk, De functie is per direct beschikbaar op ons kantoor in Amstelveen.
Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent analytisch sterk
  • Je bent ondernemend
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag samen in een team
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van werk
  • Je hebt ervaring met tenminste één programmeertaal (bijvoorbeeld Java, Python of R)
  • Je kan oplossingen omzetten in code.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Daarnaast is een uitstekende kennis van Excel, code kunnen schrijven in VBA en het werken met PowerBI een pre. Mocht jij bovenstaande rijtje niet allemaal aantikken maar heb je wel een goede motivatie voor zowel KPMG als deze functie, ontvangen wij natuurlijk ook graag je sollicitatie!
 

Ons aanbod

People-driven progress 
Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.

Open, creatief en ondernemend
Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken. 

De ultieme omgeving voor groei
Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten? Bel of mail Marije van der Velden (020 6567 953 of vandervelden.marije@kpmg.nl)

Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV! Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Als je dit positief doorloopt, nodigen we je graag uit voor een interview. Bij het succesvol doorlopen van deze stappen ronden we de procedure af met een stagecontract.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages