Consultancy stage - Digital leaders

BearingPoint

Stage informatie

Bedrijf: BearingPoint

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Zit je in de laatste fase van je master? En ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage om je startende carrière goed te beginnen? Dan hebben we bij BearingPoint een passende opdracht voor je!

De Stage

BearingPoint is in 2007 ontstaan vanuit KPMG en is de grootste onafhankelijke management consulting firm in Europa. Met 35 kantoren in 21 landen en meer dan 3700 consultants werken we hard aan wereldwijde levering van onze adviesdiensten op het gebied van digital & strategy.

Om onze zichtbaarheid binnen de Nederlandse markt te vergoten willen we een jaarlijkse Digital Maturity Scan (DMS) uitvoeren naar het voorbeeld van onze Scandinavische collega’s.

Ben jij een (bijna) afgestudeerde masterstudent met interesse in digital business (digital marketing, e-commerce, customer service en digital customer experience & transformaties) en vind je het leuk om zelfstandig de lancering van deze DMS te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens deze opdracht van 6 maanden fulltime ga je nauw samenwerken met onze consultants en de collega’s in Scandinavië. Je gaat snel kennismaken met het consultancy vak en specifieke kennis opdoen over de laatste digitale ontwikkelingen. Daarnaast biedt BearingPoint een mooie stagevergoeding en mogelijkheden om na een succesvolle stage door te groeien binnen onze Nederlandse tak.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Tom van Duijn via tom.vanduijn@bearingpoint.com.

We kijken uit naar je reactie!

Over BearingPoint

BearingPoint is een onafhankelijke Management en Technology Consultancy firma geleid door en in eigendom van haar partners. BearingPoint is met meer dan 3.350 adviseurs en 30 kantoren aanwezig in 18 landen en bedient vandaar nationale en internationale ondernemingen. BearingPoint biedt haar klanten een naadloze internationale aanpak, sterke focus op bedrijfsresultaten en een ondernemende cultuur. In samenwerking met klanten realiseert BearingPoint op basis van industrie en functionele expertise, klant specifieke oplossingen. Met haar wereldwijde netwerk van partners is Bearingpoint in staat wereldwijde oplossingen aan te bieden.

Onze consultants kenmerken zich door een resultaatsgerichte drive en het vermogen om in teams te werken. No nonsense, met beide benen op de grond en met een diepgaande kennis van hun vak en van hun klant. Professionele ondersteuning en state-of-the-art inzicht in de vakterreinen zorgen ervoor dat hun toegevoegde waarde optimaal ontwikkeld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BearingPoint

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages