Stage Tax Returns

Bedrijf
Locatie
Enschede
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Stage Tax Returns
Functiebeschrijving
Dienstverband

32 - 40 uren per week

Werkervaring

Student

Toe aan een eerste stap binnen de fiscale praktijk? Ga dan aan de slag bij Mazars Enschede op de aangiftepraktijk als stagiair Tax Returns!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het aangifteteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Tijdens deze stage verricht je werkzaamheden ter voorbereiding van de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast houd je je bezig met het controleren van aanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en verzorgen van fiscale correspondentie. Je hebt direct contact met de diverse cliënten en je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de fiscale praktijk.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die jou tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo-opleiding in de richting van Fiscaal Recht & Economie, Bedrijfseconomie of Management & Recht
• Klantgericht, ondernemend en leergierig
• Sterk cijfermatig inzicht
• Kritische, klantgerichte en probleem analyserende houding

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Katier (HR) via telefoonnummer 088 277 1100.

Vestiging
Plaats

Enschede

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Enschede

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages