Junior Payroll Officer (Werkstudent)

Bedrijf
Locatie
Breda
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Junior Payroll Officer (Werkstudent)
Functiebeschrijving
Dienstverband

32 - 40 uren per week

Werkervaring

Student

Volg jij momenteel een opleiding in de richting van payroll / HRM en ben jij opzoek naar een werkstudentschap? Dan is deze positie als Junior Payroll Officer (werkstudent) bij Mazars Breda op jouw lijf geschreven.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het payroll accounting team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Binnen deze functie als Junior Payroll Officer verricht je diverse administratieve werkzaamheden voor onze gevarieerde klanten uit de mkb-praktijk. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het controleren van de in- en output van de te verwerken salarisgegevens, het aanleveren van de benodigde informatie aan de klant en het bijhouden van digitale dossiers en zorgen dat ze up-to-date zijn. Het is een diverse functie met doorgroeimogelijkheden. Wanneer je jezelf ontwikkelt binnen deze functie kun je, je taken uitbreiden naar het zelfstandig bedienen en adviseren van de klanten. Wij zullen je als starter zo goed mogelijk inhoudelijk en persoonlijk begeleiden, zodat je jezelf zo optimaal kunt ontwikkelen binnen de functie. Het doel is uiteindelijk zelfstandig de salarisadministratie draaien voor onze klanten.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij:
• Marktconform salaris
• Goede coaching & begeleiding
• Goede werk-privébalans
• Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo/wo-opleiding in payroll / HR;
• Een proactieve, integere en klantgerichte houding;
• Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden;
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
• Ondernemend en assertief met lef.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse op tel. 088-277 14 00.

Vestiging
Plaats

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Breda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages