Scriptiestage Data & Technology

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor van het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Bij EY Technology Risk vinden wij ons vak het mooiste dat er is. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. De toepassing van data en technologie gaat hiermee hand in hand. Als data analist ondersteun je actief het auditteam en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het algehele dataproces; van dataextractie tot dataoplevering en data-analyse. EY investeert in innovatie en daarom zijn wij als team ook bezig met onderwerpen zoals Predictive Analytics, Proces Mining en Robotics.

 

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Voor het uitvoeren van onderzoek in een snel veranderend vakgebied, zoeken wij ambitieuze stagiairs met een focus op het snijvlak van Data Analyse en Business.

 • Als scriptiestagiair(e) verricht je zelfstandig onderzoek vanuit ons kantoor, waarbij het onderwerp van de opdracht in onderling overleg wordt vastgesteld.
 • EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook (academische) begeleiding geven gedurende je stage.
 • Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk.
 • Ook als stagiair heb je een focus op zowel de business-, als de IT- en financekant van grote organisaties. Je zult je kennis van deze drie vakgebieden in snel tempo uitbreiden en de steeds belangrijkere vertaalslag tussen IT en de Business gaan maken.
 • Een afstudeerstage biedt jou de gelegenheid om tijdens het afstuderen een waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je bent aan het einde bent van je opleiding Bedrijfskunde, Finance, Business Information Management (of –Systems), HBO-ICT, Business IT & Management, Accountancy of een soortgelijke studie én affiniteit hebt met IT.
 • Het is een pré als je bereid bent om na een positieve stageperiode bij EY te starten als IT-Auditor
 •   Een proactieve en flexibele werkhouding.
 • Een kritisch en verantwoordelijk vermogen.
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 


Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. A anvullend bieden we je:

 • O ntdek de mogelijkheid voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling; maak een optimale carrière start welke bestaat uit uitdagende projecten, verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega's, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops.
 • Je ontvangt een stagevergoeding van €750 per maand conform aan het aantal dagen dat je stage loopt.
 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten

 

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

 

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Crystle Cairo via +31 (0)6 2125 1398 of via crystle.cairo@nl.ey.com.  

 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

 

 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages