Stagiair(e) Finance & Control (ondersteunende diensten)

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt voor de afdeling Finance & Control een (hbo-)student die affiniteit heeft met AOIC (Administratieve Organisatie en Interne Control). Ben je benieuwd hoe het is om bij de F&C-afdeling van een groot, toonaangevend organisatieadviesbureau te werken? Dan is deze stage iets voor jou!

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij de afdeling F&C, die is onderverdeeld in bedrijfsadministratie, debiteuren/crediteuren control en salarisadministratie. Tijdens je stage word je begeleid door de directeur F&C van Berenschot.

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze hbo-student en wilt je verdiepen in de administratieve organisatie van Berenschot en meewerken aan de optimalisatie en beschrijving hiervan. Je hebt interesse in de administratieve organisatie in het algemeen en beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met administratieve processen en de beschrijving daarvan. Passende opleidingen zijn bijvoorbeeld hbo Finance & Control of hbo Accountancy.

Daarnaast beschik je over assertiviteit, commitment, gedrevenheid, enthousiasme, een scherp analytisch vermogen, stevigheid, nieuwsgierigheid én zelfstandigheid. Tot slot kun je helder rapporteren en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren. Om stage te kunnen lopen bij Berenschot, moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling. De stage start bij voorkeur begin 2019.

Ons aanbod

De stage is fulltime en biedt jou de mogelijkheid de administratieve organisatie van binnenuit te leren kennen. Wij bieden je een stagevergoeding, een laptop en een reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage en voldoe je aan het gevraagde profiel? Upload dan je brief met motivatie en curriculum vitae via het online sollicitatieformulier . Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Wilbert Blok (directeur F&C) via 030-2916916 (receptie) of w.blok@berenschot.nl .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages