Advisory Services Werkstudent WO - Risk

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
De fiscale gevolgen van de verhoging van de pensioenleeftijd, de vergrijzing van de bevolking, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, big data, cyber- en privacy issues die van invloed zijn op schadeverzekeraars en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar EY Actuarissen zich mee bezig houdt. Wil jij ervaring opdoen in het uitdagende actuari ë le werkveld en ervaren hoe het is om als actuaris te werken? We zijn weer op zoek naar werkstudenten en ontmoeten je graag!

Jouw uitdaging

Als werkstudent bij EY Actuarissen - de grootste actuari ë le adviesgroep bij een multidisciplinaire dienstverlener - werk je deeltijd mee op verschillende opdrachten bij Actuarial Services. Je krijgt intensieve begeleiding en feedback van een EY collega en rouleert over de verschillende afdelingen - Asset Risk Management, Leven, Schade, Pensioenen en Analytics/Zorg -. Op die manier kan je binnen alle domeinen van het Actuariaat werkervaring opdoen en ontdekken wat jij leuk vindt. Door de diversiteit van het werk dat wij doen, is het mogelijk om als werkstudent zowel financi ë le, verzekering technische als pensioengerelateerde werkzaamheden te verrichten. Deze werkzaamheden geven je inzicht in hoe de theorie van de universiteit toegepast wordt in de praktijk van het bedrijfsleven. Een werkstudentschap bij EY Actuarissen biedt jou de ideale gelegenheid om naast je studie waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als werkstudent is het jouw verantwoordelijkheid om verschillende collega's binnen EY Actuarissen te ondersteunen en ondertussen te ontdekken uit welke werkzaamheden jij energie haalt. Je houdt van afwisseling en bent zelfstartend. Daarnaast ben je proactief en weet je, als je vragen hebt, de juiste mensen binnen de organisatie te vinden. Je maakt makkelijk contact en bent bereid advisors te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Een werkstudentschap is voor 1 of 2 dagen per week.
Dit ben jij

Word jij enthousiast van bovenstaande en herken je je in onderstaande punten? Solliciteer dan snel:
 • Je bent eind bachelor of masterstudent econometrie, wiskunde, business analytics of actuarial sciences;
 • Indien je bachelorstudent bent, is een werkstudentschap maximaal voor 1,5 jaar met daarna uitzicht op een scriptiestage;
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en je bent niet bang om op mensen af te stappen om dingen gedaan te krijgen;
 • Je hebt interesse in de financi ë le sector en actuari ë le vraagstukken op het gebied van schade, leven, pensioenen, analytics, zorg of asset risk management;
 • Je bent een teamspeler, beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt vernieuwende idee ë n;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
Jouw carri è remogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende en enerverende bijbaan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Uitzicht op een startersfunctie bij positieve afronding van jouw werkstudentschap;
 • Een goede, marktconforme vergoeding.
Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter Advisory via iris.de.clerck@nl.ey.com of 06-55442172. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.

Make your mark. Apply now.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages