Werkstudent Transaction Tax (TT)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant

EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep Transaction Tax een Werkstudent!

Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
Wij zoeken een gemotiveerde universitaire student(e) die als werkstudent aan de slag gaat bij de praktijkgroep Transaction Tax.
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op.
Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Werkgebied
Elke transactie heeft fiscale gevolgen, of het nu om een acquisitie, desinvestering, herfinanciering, herstructurering of beursgang gaat. Deze gevolgen begrijpen en inschatten kan de transactierisico's verminderen, meer kansen scheppen en cruciaal inzicht verschaffen tijdens onderhandelingen. Dat is het werk van de Transaction Tax praktijk. Binnen deze praktijkgroep wordt gewerkt met een wereldwijd netwerk van professionele adviseurs en worden cliënten begeleid gedurende de gehele transactiecyclus. Je ondersteunt als werkstudent de uitvoering van een fiscaal due dilligence onderzoek om te bepalen welke fiscale risico's er zijn. Maar ook het helpen bepalen van de beste structuur voor een overname of het voorbereiden van een rulingverzoek over de fiscale gevolgen van die structuur behoren tot de werkzaamheden.
 
Profiel
Je bent niet de eerste de beste. Je volgt een opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie op Universitair niveau en hebt je naast je studie ontwikkeld bij een studie- of studentenvereniging. Je bent analytisch, inventief en ambitieus. Je weet te overtuigen en ziet het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk als permanente uitdaging. Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler, zijn je communicatieve vaardigheden uitstekend en beheers je de Engelse taal.
 
Aanbod
EY biedt je een interessante en uitdagende bijbaan in een dynamische werkomgeving. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot het meehelpen bij bijzondere projecten, een collegiale sfeer en hulp bij het afstuderen horen daarbij.
Transaction Tax is een zeer dynamische en afwisselende praktijk, waar je als werkstudent unieke ervaring op kunt doen. Zowel het aantal dagen per week als de totale duur van het werkstudentschap kunnen we in overleg afstemmen, eventueel in combinatie met het schrijven van je scriptie.
 
Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Nadra van der Veeke via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via 06-29083015.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages