Stage | WO | Infrastructure Finance Advisory – EY Transaction Advisory Services (TAS)

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Binnen EY TAS adviseren en begeleiden onze adviseurs van Infrastructure Financial Advisory (IFA) investerings- en financieringsvraagstukken in kapitaal intensieve infrastructuurprojecten, zoals transport infrastructuur, publieke voorzieningen, nutsvoorzieningen en opwekking en distributie van (hernieuwbare) energie. Deze projecten worden gekenmerkt door hun complexiteit en maatschappelijke relevantie in het speelveld tussen de financiers, ondernemers en overheden.
 
Onze adviseurs zijn partner in iedere fase van de levenscyclus van infrastructuur. Vanaf de start van de strategische opties en het investeringsbesluit, via de financiering, realisatie en exploitatie tot aan de uiteindelijke exit of verkoop van projecten of portefeuilles van infrastructuur projecten. Onze uitdaging is om de financiële aspecten van grote complexe infrastructuur projecten helder en transparant te maken. Hiervoor werken we samen met verschillende disciplines binnen en buiten EY om klanten te helpen echte waarde te creëren. Het huidige team bestaat uit adviseurs met financiële of technische achtergronden.
Ben je geïnteresseerd om stage te lopen binnen de complexe wereld van IFA bij EY in Amsterdam? We ontmoeten je graag!

Jouw uitdaging
Je wordt direct vanaf de eerste dag meegenomen in het werkveld van Infrastructure Finance Advisory en ondersteunt verschillende (project)teams in de dagelijkse werkzaamheden. Als stagiair(e) ben je een volwaardig teamlid en krijg je de kans om verschillende projecten van dichtbij mee te maken en kennis op te doen van verschillende disciplines binnen EY.

Jouw verantwoordelijkheden
Gedurende je stage ga je ondersteuning geven aan een divers aantal projecten. Denk hierbij aan het bouwen van complexe financiële (waarderings-)modellen, opstellen van waarderingsrapporten, assisteren in transacties, deelnemen aan financieringstrajecten en het schrijven van business cases.


 
Dit ben jij
Herken jij je in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:

  • Je bevindt je in de laatste fase, of bent zojuist afgestudeerd, van je WO studie in een financieel-economische richting of een technische richting met aantoonbare financiële kennis;
  • Jouw behaalde studieresultaten zijn bovengemiddeld;
  • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 
Jouw carrièremogelijkheden bij EY
Je krijgt een senior teamlid als mentor toegewezen, die je gedurende je stage intensief begeleidt. Tevens krijg je de mogelijkheid om allerlei interne vakinhoudelijke en technische cursussen te volgen. Voor stagiair(e)s bestaat de mogelijkheid om na de stage door te stromen in een fulltime consultantfunctie bij één van de sub-servicelines van EY TAS.

Belangstelling?
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Imke Smulders, Recruiter via 06-21251226 of
imke.smulders@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!

Make your Mark. Apply now!


Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages