Werkstudent State and Local Taxes (SALT)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Groningen

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de State and Local Taxes praktijk in Groningen een werkstudent.
 
Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op.
Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
 
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Afdeling:
De adviesgroep State and Local Tax (SALT) is reeds jaren specialist op het gebied van fiscale waarderingen, lokale- en milieubelastingen & heffingen. De adviseurs van SALT ondersteunen en adviseren bedrijven en instellingen onder meer op het gebied van de waardering van onroerende zaken in het kader van de Wet WOZ, de OZB, de overdrachtsbelasting en de fiscale afschrijving van gebouwen. Tevens adviseren zij veelvuldig over de energiebelasting, (bouw)leges voor de omgevingsvergunning, precariobelasting en de rioolheffing. De dienstverlening bestaat onder andere uit het beoordelen van waarderingen, van de rechtmatigheid van aanslagen, de juistheid van heffingen en het voeren van overleg (onderhandelen) met de gemeentelijke en de rijksbelastingdienst. Het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures is een specialisme van de adviesgroep SALT.
 
Profiel:
Je bent bezig met het laatste jaar van de opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie (Master). Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
   
Belangstelling?
Richt je sollicitatie aan Annelies Buddingh, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annelies Buddingh, via telefoonnummer 06-21251743.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Groningen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages