Werkstudent Tax PAS Mobility

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep People Advisory Services in Den Haag een werkstudent.
 
Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op.
Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
 
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Afdeling:
De praktijkgroep People Advisory Services is gespecialiseerd in de fiscale, juridische en sociaalrechtelijke aspecten van de inzet van medewerkers, zowel nationaal als grensoverschrijdend.
Deze afdeling houdt zich bezig met alle aspecten van fiscale belonings- en vergoedingstructuren. Wij verzorgen onze adviezen en diensten voor de werkgever, maar we betrekken ook individuele werknemers- en uitkeringsaspecten in onze overwegingen. In nationaal verband kun je denken aan advisering over diverse beloningsvormen, arbeidsvoorwaarden en diverse diensten op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheid. In een meer internationale context heb je te maken met grensoverschrijdende arbeid. Naast de fiscale aspecten adviseer je ook over sociale zekerheid, pensioenopbouw en werk- en verblijfsvergunningen. Kortom People Advisory Services is een uitdagende en grensoverschrijdende praktijkgroep! 
 
Profiel:
Je bent bezig met de opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie (Bachelor 3 of Master).
 
Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
   
Belangstelling?
Richt je sollicitatie aan Annebel Ross, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annebel Ross, via telefoonnummer 06-29084456.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages