Werkstudent Indirect Tax (BTW of State And Local Taxes)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de Indirect Tax praktijk in Den Haag een werkstudent.
 
Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op.
Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
 
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Afdeling:
Binnen de adviespraktijk Indirect Tax adviseer je bedrijven, overheden en non-profitinstellingen over zowel de nationale als internationale BTW-wetgeving, overdrachtsbelasting en BPM. Je informeert klanten over de vormen, de kansen, de consequenties en de verplichtingen in omzetbelasting en over mogelijke gevolgen op het gebied van douanerechten en accijnzen in relatie tot de bedrijfsvoering. Tevens assisteer je bij bezwaar- en beroepsprocedures. Naast het voorbereiden van adviezen werk je mee aan het schrijven van een aantal (eenvoudige) adviezen. 
Je kunt ook aan de slag als werkstudent binnen de sectie State And Local Taxes. Dit betreft een praktijkgroep die adviseert over onder andere lokale heffingen en gemeentelijke belastingen.
 
Profiel:
Je bent bezig met het laatste jaar van de opleiding fiscaal recht of fiscale economie (Master). Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
   
Belangstelling?
Richt je sollicitatie aan Annebel Ross, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annebel Ross, via telefoonnummer 06-29084456.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages