Meeloopstage Digital Product Development

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Heb jij een passie voor nieuwe technologieën en wil jij bijdragen aan een innovatiever KPMG? Zou je daarnaast graag meer willen leren over new business development? Lees dan snel verder!

De functie
Technologie verandert de wereld zoals wij die kennen, waardoor we ons continu moeten aanpassen. Om relevant te blijven voor bestaande én toekomstige klanten, moeten we onze manier van denken, samenwerken en het leveren van advies veranderen. Hiervoor zetten we als Smart Tech Solutions team, ideeën om in digitale oplossingen voor onze klanten. Als stagiair ‘Digital Product Development’ bouw jij mee aan de digitale toekomst van KPMG. In deze functie draag jij aanzienlijk bij aan het identificeren van business proposities en de ontwikkeling van digitale producten om de dienstverlening van KPMG te innoveren. Daarbij kijk je met een nieuwsgierige blik naar de buitenwereld aan de hand van onze innovatie thema’s ( Smart Financials , Trusted Society , Safe Society , Healthy Society , Future Workforce , Circular Economy ). Hierbij werk je altijd samen met consultants van verschillende afdelingen, het Innovatie Team en andere stagiairs. Voorbeelden van onze digitale producten kun je vinden op onze website.  

Het team
Je komt te werken in het Smart Tech Solutions team, een jong en dynamisch team met een innovatieve startup cultuur. Het team bestaat uit new business developers, product managers, software developers, innovation strategists en sales adviseurs. Met het team ontwikkelen, implementeren en promoten we de innovatiestrategie van KPMG Nederland aan de hand van innovatiemethodes zoals Design Thinking en Lean Startup. Hiervoor gebruiken we onze nieuwsgierigheid met analytische, organisatorische en sociale vaardigheden binnen alle aspecten van ons werk. Om tot nieuwe oplossingen te komen, werken we actief samen binnen ons ecosysteem, zoals startups, incubators en universiteiten.

Jouw werkzaamheden
Als stagiair heb je een uitdagende baan, bestaande uit de volgende facetten:

 • Identificeren van de huidige en toekomstige uitdagingen van klanten;
 • Uitdagen van KPMG collega’s om op een innovatieve en digitale manier te denken; 
 • Uitvoeren van trend en markt analyses van nieuwe digitale technologieën;
 • Identificeren en ontwikkelen van nieuwe business proposities;
 • Valideren en ontwikkelen van digitale producten van A tot Z;
 • Proactief oppakken van operationele werkzaamheden die bij de bovengenoemde omschrijvingen horen.

Het profiel

Wie ben jij?
Ben jij gepassioneerd over innovaties en technologie? Werk jij graag met ambitieuze young professionals en wil je meer leren over innovatie en digitalisering binnen een grote corporate? Beschik jij over een proactieve houding en kun je onafhankelijk werken? Dan zoeken wij jou!

En verder:

 • Je studeert op WO niveau en hebt affiniteit met digitale innovatie;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan of het opzetten van een eigen bedrijf;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;

Ons aanbod

People-driven progress
Wij geloven dat vooruitgang pas echt vooruitgang is als die goed is voor mens en maatschappij.
Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.
Open, creatief en ondernemend
Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.
De ultieme omgeving voor groei
Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Kom je stage bij ons lopen dan kun je rekenen op:

 • intensieve begeleiding door een KPMG collega
 • volop mogelijkheden ervaring op te doen in verschillende werkvelden en je netwerk uit te breiden
 • een goede ingang en springplank voor een startersfunctie binnen KPMG
 • een ruime stagevergoeding
 • vakantiedagen
 • een laptop
 • leuke, sociale activiteiten met andere KPMG’ers zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, hockeytoernooi of vrijwilligerswerk

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten?
Bel of mail Lisanne Moonen (0206562905 |  Moonen.Lisanne@kpmg.nl)

Wil je direct solliciteren? Upload dan nu jouw CV!
Je wordt dan uitgenodigd voor de KPMG Talent Pitch: een unieke online experience die bestaat uit testen en games en jou én ons een beeld geeft van de match tussen jou en KPMG.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages