Werkstudent People Advisory Services Tax Compliance

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de aangiftepraktijk van de People Advisory Services (PAS) praktijk in Den Haag een werkstudent.
 
Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
 
Werkgebied:
Binnen onze praktijkgroep Tax Compliance treed je voor cliënten op als fiscaal vertegenwoordiger. Je werkgebied bestaat onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren van belastingaangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast controleer je aanslagen en bereid je bezwaarschriften voor. Tevens heb je contact met de Belastingdienst.
 
PAS houdt zich bezig met alle aspecten van (grensoverschrijdende) arbeid en loon. Daarbij gaat het om adviezen, aangiften, aanslagen en bijvoorbeeld bezwaarschriften ten behoeve van de (internationale) werkgever en haar (individuele) werknemers. In deze functie werk je op de internationale afdeling met een jong en enthousiast team.
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op. Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
 
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Profiel:
Je bent bezig met de HBO opleiding FE, BE of MER . Een analytische geest, pro-activiteit, ambitie en rekenkundig inzicht behoren tot jouw sterke eigenschappen. Tevens beschik je over een goede spreekvaardigheid van de Engelse taal; je veelvuldig contact hebben met buitenlandse collega's. Verder heb je een commerciële en flexibele instelling. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Iemand die aan het team zijn bijdrage weet te leveren op zowel inhoudelijk en sociaal vlak is hier goed op zijn plaats. Hiernaast is het belangrijk dat je communicatief en contactueel vaardig bent.
 
Aanbod:
EY Belastingadviseurs biedt een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een breed pakket aan opleidingen.
   
Belangstelling?
Richt je sollicitatie aan Annebel Ross, Recruiter, via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra Annebel Ross, via telefoonnummer 06-29084456. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Meer stages

Stages