Werkstudent Transfer Pricing (TP)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep Transfer Pricing een Werkstudent
 
Ben jij op zoek naar een fiscale bijbaan, een bijbaan waar jij jouw vakinhoudelijke kennis in de praktijk kunt brengen en waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan is een functie als werkstudent wellicht iets voor jou!
 
Wij zoeken een gemotiveerde universitaire student(e) die als werkstudent aan de slag gaat bij de praktijkgroep Transfer Pricing.
 
Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als werkstudent heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. Bovendien bouw je door een werkstudentschap al praktijkervaring op.
Als werkstudent voer je taken uit die vergelijkbaar zijn met de taken van pas afgestudeerden. Vanaf de allereerste dag werk je mee aan projecten voor opdrachtgevers en draag je bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren.
 
Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook in aanmerking komen voor ondersteuning bij je afstudeerproject.
 
Afdeling:
Deze praktijk heeft voornamelijk betrekking op advisering rondom prijzen van goederen en diensten in het kader van grensoverschrijdende transacties binnen multinationals. Om in staat te zijn klanten goed te adviseren, bezoeken de adviseurs regelmatig klanten in binnen- en buitenland om zo gedetailleerde kennis op te doen over de betreffende industrie en onderneming. Daarnaast bestaan de werkzaamheden zoal uit het analyseren van wet- en regelgeving, het vertalen hiervan in adviezen richting klanten, het opstellen van economische- en financiële analyses en communicatie met Belastingdiensten over internationale prijsafspraken
EY's Transfer Pricing en Supply Chain Management Group heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in het assisteren van multinationals bij transfer pricing planning, risk management en het oplossen van geschillen met fiscale overheden. Onze multidisciplinaire benadering in combinatie met specifieke industrie kennis in herstructureringen onderscheidt ons van andere adviseurs 
   
Profiel
  • Je bent bezig met het laatste jaar van de opleiding bedrijfseconomie, econometrie, fiscaal recht of fiscale economie (Master). Wij zoeken studenten die internationaal georiënteerd zijn en graag willen werken met Europese en wereldwijde multinationale ondernemingen.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Nadra van der Veeke via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke, 06-29083015.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages