Stagiair Business Tax Compliance (BTC)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant
EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep Business Tax Compliance per september 2017 2 stagiaire(s) namelijk één meeloopstagiair(e) en één afstudeerstagiair(e).
 
Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.
 
Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die als stagiair aan de slag gaat bij de praktijkgroep Business Tax Compliance.
 
Functie
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY.
 
Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Als teamlid voer je opdrachten uit voor verschillende klanten. Je werkt mee aan projecten voor opdrachtgevers en draagt bij aan uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren. Je hebt toegang tot het netwerk en de verschillende databases van ons KnowledgeWeb.
 
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht je je scriptie bij EY gaan schrijven dan krijg je ook hierin begeleiding. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.
 
Afdeling
Binnen onze praktijkgroep Tax Compliance treed je voor cliënten op als fiscaal vertegenwoordiger. Je werkgebied bestaat onder andere uit het voorbereiden en uitvoeren van belastingaangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast controleer je aanslagen en bereid je bezwaarschriften voor. Tevens heb je contact met de belastingdienst. 
 
Profiel
Je bent bezig met de hbo opleiding fiscaal recht en economie. Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels
   
Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Nadra van der Veeke via de onderstaande link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke via 06-29083015.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages