Afstudeerstage | Samenstelpraktijk | HBO | Eindhoven (ACR)

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Afstudeerstage Samenstelpraktijk (MKB) – HBO – EY Eindhoven

 
Onze ACR collega’s helpen de klanten met hun administratie (Accounting) en het voldoen aan wet en regelgeving (Compliance) en het samenstellen van jaarrekeningen en andere overzichten (Reporting). Lokaal, vanuit diverse kantoren in Nederland, maar ook wereldwijd. Wil jij ervaren hoe het is om bij EY in Eindhoven te werken? En wil jij jezelf ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een afstudeerstage bij EY wellicht iets voor jou! Een afstudeerstage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen voor de toekomst.
 
Jouw uitdaging
Tijdens je stage voer je een onderzoek uit op ons kantoor in Eindhoven. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld. EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook begeleiding geven gedurende je stageperiode. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen bij andere servicelines binnen EY waarin jij geïnteresseerd bent! Ook leer je de collega’s binnen EY ACR goed kennen en heb je de mogelijkheid om, bij positieve feedback, door te stromen in een startersfunctie. Last but not least, alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Als afstudeerstagiair(e) is het jouw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren voor de afdeling ACR. Je bent proactief en weet de juiste mensen binnen de organisatie te vinden die jou verder kunnen helpen bij het optimaliseren van je onderzoek. Je maakt gemakkelijk contact en bent, indien nodig, bereid collega’s te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Wij helpen je uiteraard bij het bepalen van een passend afstudeeronderwerp, maar uiteindelijk kies je zelf. Je verdiept je tenslotte een lange tijd in een specifiek thema waardoor het belangrijk is dat het thema in je interessegebied ligt.
 
Ben jij dit?
Je zit in het laatste jaar van de HBO-opleiding op het gebied van Accountancy. Je bent enthousiast en gedreven en bent een echte teamplayer. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als vanzelfsprekend. Daarbij is het van belang dat je zowel in het Nederlands als Engels goed kan communiceren.
 
Wat zijn de carrièremogelijkheden bij EY?
Als de stage van beide kanten bevalt is er een mogelijkheid om door te stromen in een startersfunctie. Er wordt voldoende ruimte geboden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Jaarlijks worden er verschillende relevante cursussen aangeboden om je kennis te verbreden. Ook bieden wij de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen andere servicelines van EY, zoals Assurance, Advisory en Tax. Je komt te werken op een afdeling waar een informele sfeer heerst.
 
Ben je enthousiast geworden?
Richt je sollicitatie dan aan Jessie Kastelijn of Maaike Boudewijns. Je kunt ons bereiken op de volgende emailadressen: Jessie.kastelijn@nl.ey.com of Maaike.boudewijns@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!
 
 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages