Stagiair Publiek-private samenwerking

KplusV

Stage informatie

Bedrijf: KplusV

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij de praktijk ervaren van zowel het onderwijs als de arbeidsmarkt? En nieuwe ontwikkelingen in deze twee werelden direct meemaken? Als onze stagiair Publiek-private samenwerking krijg je die kans. Versterk jij ons Arnhemse team vanaf april 2017?

Wat ga jij doen?

Samen met onze adviseurs help je onderwijsinstellingen en bedrijven te verbinden. Zodat de juiste aansluiting ontstaat tussen onderwijs en arbeidsmarkt. En zodat mensen tijdens hun opleiding toepasbare kennis en vaardigheden meekrijgen. Hiervoor werk je mee aan het schrijven en financieren van businesscases, ontwikkel je online colleges en organiseer je bijeenkomsten. Ook denk je na over nieuwe markten en kansen, die publiek-private samenwerking kunnen versterken. Voor de practoraten in ons land help je mee een platform te bouwen, waar zij ervaringen en oplossingen met elkaar kunnen delen. De events maak je wereldkundig met (social media-)marketing. Zo draag je meteen bij aan de profilering van KplusV.

Voor jouw toekomstige teamgenoot Thomas Ticheloven is het een mooie uitdaging om onderwijs en bedrijfsleven te koppelen: "Goede en duurzame samenwerkingen creëren écht impact. Het is gaaf om daaraan een extra boost te geven. Dat kan in mijn job bij KplusV. Fijne bijkomstigheid? De club ervaren, inspirerende en vooral fijne collega's met wie ik elke dag weer de handen ineensla."

Wat neem je mee?

  • Je ziet de meerwaarde van publiek-private samenwerking en wilt je hiervoor inzetten.
  • Jouw interesse is breed, maar ligt in het bijzonder bij het onderwijs en bedrijfsleven.
  • Je hebt kennis van marketing en ervaring met social media.
  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, initiatiefrijk en ambitieus.
  • Denken en werken doe je op hbo- of academisch niveau, door een studie Bedrijfskunde, Bestuurskunde of vergelijkbaar.

Wat bieden wij? 

  • Een meewerkstage van minimaal drie dagen per week, voor vier tot zes maanden. Startend vanaf april 2017.
  • Een plek waar je niet alleen ervaring opdoet in de werelden van het onderwijs en de arbeidsmarkt, maar ook een rol kunt pakken in het verbinden ervan.
  • Veel ruimte om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te leren, initiatieven te ontplooien en deze stageopdracht verder te ontwikkelen.
  • De faciliteiten om flexibel te werken en overal kantoor te houden; met ons kantoor in Arnhem (op het duurzame Industriepark Kleefse Waard) als uitvalsbasis.
  • Een marktconforme stagevergoeding. 

Interesse gewekt?

Grijp jij de kans om het verschil te maken voor onderwijs en bedrijfsleven? Stuur ons dan je cv en een korte motivatie. Gebruik hiervoor de Solliciteer-button.

Nog vragen? Neem dan contact op met Wieteke Hoftijzer (telefoon: 06-27 08 55 03 en mail: w.hoftijzer@kplusv.nl). Bezoek ook eens onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KplusV

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages