Meeloopstage Project & Programma Management

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Meewerken aan het evalueren van ontwikkelingssamenwerking projecten van over de hele wereld of juist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe projecten voor verschillende ministeries en de EU: bij PwC krijg je die kans als stagiair(e) bij de afdeling Project & Programme Management. Door de stage ervaar je hoe het is om bij PwC te werken, word je uitgedaagd en besteden we veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Ben je derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent en studeer je Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Bestuurskunde en ben je minimaal vier maanden beschikbaar? Solliciteer dan nu voor deze stageplek.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je bent derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent Bedrijfskunde, Economie, Bestuurskunde of een vergelijkbare studie;
 • Je wilt graag ervaren hoe het is om als consultant te werken;
 • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;
 • Je beschikt over de flexibiliteit en communicatieve vaardigheden om goed in teamverband te kunnen werken en je in de klant in te leven.

Hoe ziet je werk eruit?

Als stagiair Project & Programma Management (PPM) werk je gedurende minimaal vier maanden vier dagen per week. Je draait mee als volwaardig teamlid binnen onze praktijk in Den Haag en draagt bij aan opdrachten in de publieke sector.

PPM voert verschillende subsidie en investeringsprogramma’s uit voor de rijksoverheid. Op deze manier helpen wij de rijksoverheid met het bereiken van hun beleidsdoelstellingen. Veel van deze subsidieprogramma’s hebben betrekking op ontwikkelingssamenwerking en zijn bijvoorbeeld gericht op politieke participatie van vrouwen, toegang tot schoon drinkwater en private sector ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Daarnaast voeren we verschillende evaluaties uit naar projecten en programma’s van de rijksoverheid. Hierbij meten wij de resultaten en de impact van de investeringen van de overheid om zo ook advies te geven voor toekomstig beleid.

Mogelijk werk je ook mee aan de evaluatie van ontwikkelingsprojecten van over de hele wereld. Vragen die hierbij belangrijk zijn: Is het project op de juiste manier uitgevoerd? Behaalt de project organisatie zijn ontwikkelingsdoelstellingen? Welke impact heeft het project op de maatschappij? Verder kun je samen met ons team meewerken aan het schrijven van proposals voor de uitvoering van grote projecten en programma’s op landelijk (ministeries) en Europees niveau. Kortom, wij bieden je een uitdagende positie binnen een dynamische omgeving.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team van gedreven consultants;
 • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
 • Wij garanderen een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer
 • Je krijgt een laptop van de zaak en hebt de mogelijkheid om kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever.
 • We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar;
 • We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van je talent.

Wie zijn we?

 Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende stage in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze stage valt binnen het werkveld Advisory , waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier  onze sollicitatieprocedure  en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’.   Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, krijg je binnen 2 weken reactie op je sollicitatie. De deadline om te solliciteren is 25 juni 2017. Vanaf augustus ben je officieel onderdeel van het Project & Programme Management Team en verwelkomen we je graag op je eerste werkdag!
Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

 • +31 (0)88 - 792 35 30
 • romaana.bharos@pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages