Werkstudent Business Development, Strategy and Finance Deloitte Global

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Deloitte Global Risk Advisory Clients & Industries

Het Deloitte Global Risk Advisory Clients & Industries team is gespecialiseerd in de ontwikkeling en support van alle zaken gerelateerd aan de Deloitte klant- en marktbenadering (Clients & Industries). Om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen is Deloitte georganiseerd in marktsectoren (industrieën/sectoren). Via deze industrieën/sectoren worden de solutions op de klant problemen in de markt gezet.

Als werkstudent binnen Global Risk Advisory Clients & Industries werk je aan het wereldwijd optimaliseren van de klant- en marktbenadering voor Deloitte Risk Advisory. Hierbij ondersteun je het management team en de partners verantwoordelijk voor de verschillende industrieën/sectoren wereldwijd in hun werkzaamheden.

Wanneer jij bij ons als werkstudent komt werken wordt je direct betrokken bij veel verschillende werkzaamheden die het team managet. Samen met het team ondersteun jij bij het ontwikkelen, analyseren, beheren en bespreken van de financiële en strategische groeiplannen. Voorbeelden hiervan zijn het bouwen en onderhouden van financiële modellen die internationaal worden toegepast. Tevens is het belangrijk dat jij de informatie van deze financiële modellen kan interpreteren en zodoende, onder begeleiding, kan presenteren en bediscussiëren met de Global leaders.

Daarnaast houdt het Global Risk Advisory Clients & Industries team zich bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van processen om Deloitters te ondersteunen in hun dagelijkse business richting klanten als de communicatie en implementatie hiervan richting alle Deloitte member firms wereldwijd.

Profiel

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

  • Laatstejaars bachelor en/of master student Economie, Finance, Business Administration, Econometrie, Wiskunde of een vergelijkbare WO studie en affiniteit met Finance en/of strategy
  • Aantoonbare ervaring met ontwikkelen van financiële modellen in Excel

  • Ervaring met het maken van Power Point presentaties

  • Beschikbaar voor drie dagen per week voor minimaal een half jaar;

  • Je bent onafhankelijk, zelf startend, analytisch, resultaatgericht, met een sterk oog voor detail;

  • Je vindt het niet erg om een stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;

  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie is een pré;

  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.

Starten als werkstudent bij Deloitte

Binnen Deloitte Risk Advisory heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussies. Als werkstudent ben je onderdeel van een team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Mocht je na je werkstudentschap bij ons komen werken, dan is een snelle doorgroei voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen met een uitgebalanceerd Learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages