Werkstudent Operational Excellence - Public Sector

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw rol als werkstudent bij Operational Excellence

Wil jij ontdekken hoe je nog tijdens je studie kunt bijdragen aan Nederland en tegelijkertijd werkervaring opdoen binnen Deloitte Consulting? Meld je dan nu aan als Werkstudent!

Vanaf het eerste moment wordt je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van onze consultants in de Public Sector. In het begin zal je actief bijdragen aan bijvoorbeeld het meeschrijven aan artikelen en presentaties. Laat jij zien dat je het echte werk aan kan? Vanaf dat moment kan je meedraaien in projecten voor verschillende ministeries, grote gemeenten en grote uitvoeringsinstanties van het Rijk zoals bijvoorbeeld de Nationale Politie, de Belastingdienst of Defensie, maar ook in de zorg en het onderwijs liggen vele mogelijkheden. Jouw werk zal meestal bestaan uit dataverzameling, analyse en project coördinatie.

Jouw profiel

Je vindt het een uitdaging om betrokken te zijn bij het uitvoeren van een project en het opleveren van het juiste eindproduct. Je vindt het interessant om in de dynamische omgeving van Operational Excellence en de Public Sector te werken en mee te helpen om vorm te geven aan verandering. Deze bijbaan geeft je een kijkje in de keuken van de top van Consulting Nederland en de Rijksoverheid.

Je krijgt een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een bijbaan als Werkstudent Operational Excellence is niet alleen een mooie manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw toekomstige werkgever zijn.

Binnen Deloitte werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en soms met buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Door ambitieuze, hoogopgeleide collega’s die graag en veel samenwerken. Die elkaar scherp houden, samen kansen pakken en altijd zoeken naar de beste oplossingen. Een unieke kans om het vak te leren.

Als jij geïnteresseerd bent in bovenstaande thema’s, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bevindt je in de laatste fase van een universitaire masterstudie
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en je vindt het leuk om complexe vraagstukken van de klant aan te pakken
  • Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt wiskunde B bovengemiddeld afgerond tijdens de middelbare school (minimaal vwo)
  • Je hebt een intrinsieke motivatie om binnen de Public Sector een impact te maken die er toe doet
  • Je hebt interesse in het uitdenken en implementeren van verbeteringen in organisaties
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en bijvoorbeeld actief deelgenomen aan een bestuur of commissie binnen je sport-, studie- of studentenvereniging
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent voor minimaal 2 dagen per week beschikbaar, voor een periode van 6 maanden

Operational Excellence Public Sector team

Het Operational Excellence team van Deloitte Consulting is onderdeel van de afdeling Strategy & Operations. Binnen Strategy and Operations heeft het team een duidelijke focus op de Public Sector. Onze consultants werken in de Public Sector op basis van de klantvraag aan diverse opdrachten om de lopende operatie te optimaliseren, Data Analytics en Proces Intelligence toe te passen en op een creatieve manier de service kwaliteit voor de eindklanten te verbeteren. Onze opdrachtgevers waarderen onze kennis van de verschillende belangrijke thema’s en onze inzichten in globale trends die we weten te vertalen naar voor hen relevant advies.

We werken in de kern van de overheidsorganisaties. Door onze langdurige relaties weten we wat er speelt en kunnen we hen begeleiden in projecten die gerelateerd zijn aan operationele strategie, (her)ontwerpen en optimaliseren van processen, operationele transformaties, procesinnovatie en digitalisering. Daarbij ontwikkelen en gebruiken wij state of the art technologieën om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Jouw carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en soms internationale teams. Je werkt in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie en een laptop

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Julia Plandsoen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages