Scriptiestage HBO - Accounting, Control & Compliance (ACR)

Bedrijf
EY
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant
Ondernemingen hebben dagelijks te maken met steeds complexere vereisten op het gebied van regelgeving en wensen van stakeholders, zoals financiers en Belastingdienst. Onze ACR collega's helpen de klanten met hun administratie en het voldoen aan wet en regelgeving (Compliance) en het samenstellen van jaarrekeningen en andere overzichten (Reporting). Lokaal, vanuit diverse kantoren in Nederland, maar ook wereldwijd.

Jouw uitdaging

Binnen de Samenstelpraktijk (ACR) zijn wij op zoek naar een afstudeerstagiair(e). Tijdens je stage voer je een onderzoek uit op ons kantoor in Utrecht. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld. EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook begeleiding geven gedurende je stage. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk. Tot slot leer je de collega's binnen EY ACR goed kennen en heb je de mogelijkheid om, bij positieve feedback, door te stromen in een startersfunctie.

Jouw Verantwoordelijkheden

Als afstudeerstagiair(e) is het jouw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren voor de afdeling ACR. Je bent proactief en weet de juiste mensen binnen de organisatie te vinden die jou verder kunnen helpen bij het optimaliseren van je onderzoek. Je maakt gemakkelijk contact en bent, indien nodig, bereid collega's te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.

Wij helpen je uiteraard bij het bepalen van een passend afstudeeronderwerp, maar uiteindelijk kies je zelf. Je verdiept je tenslotte een lange tijd in een specifiek thema waardoor het belangrijk is dat het thema in je interessegebied ligt.

Dit ben jij
  • Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van Accountancy of bedrijfseconomie;
  • Je bent: accuraat, ambitieus, proactief en een teamplayer;
  • Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging;
  • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
Jouw carri ë remogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
  • Een uitdagende stage in de financi ë le sector;
  • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • Begeleiding tijdens jouw scriptiestage van een EY collega;
  • De mogelijkheid om na het afronden van een goede stage door te stromen in een startersfunctie.
Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Lotte Schiphorst, Recruiter, lotte.schiphorst@nl.ey.com. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages