Afstudeerstage | Samenstelpraktijk | HBO | Eindhoven (ACR)

Bedrijf
EY
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant
EY Accountants zoekt voor de vestiging Eindhoven een HBO afstudeer-stagiair(e) voor de MKB - praktijk.
Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.
Wij zoeken een gemotiveerde HBO student(e) die als afstudeer-stagiair aan de slag gaat bij de samenstelpraktijk.
 
Functie
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te oriënteren op de praktijk door middel van een meeloopstage. Als meeloop-stagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Tijdens de stage werk je in teamverband waarin werkplezier voorop staat.
 
Begeleiding
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.
 
Afdeling
Binnen de praktijkgroep Compilation (samenstelpraktijk) verwerk je financiële administraties. Tevens verleen je assistentie bij het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Door de teamindeling werk je veel samen met je collega's. Met je team verzorg je de financiële administraties van verschillende cliënten in het midden- en kleinbedrijf. Naarmate je je binnen deze afdeling verder ontwikkelt, adviseer je meer cliënten op een breed financieel terrein.
 

Profiel
Je bent bezig met de opleiding HBO Accountancy en je zit in je tweede of derde jaar.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en weten wat service verlenen betekent zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en functioneert uitstekend in een team. Tevens heb je de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.
    Wij zijn op zoek naar collega's die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Belangstelling

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Bo Heijkoop, recruiter via bo.heijkoop@nl.ey.com of +316 29803217. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaande link!

 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages