Intern Advanced Analytics

IG&H Consulting & Interim

Stage informatie

Bedrijf: IG&H Consulting & Interim

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Steeds meer bedrijven baseren hun beslissingen op basis van data. Advanced Analytics komt centraler te staan en is een belangrijk onderdeel voor innoverende bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan modellen die koopgedrag en/of betalingsgedrag voorspellen en modellen die opinies voorspellen. Als adviesbureau helpen wij onze klanten bij het vormen en inrichten van hun mogelijkheden en het creëren van analytics producten.

Over IG&H

Bij IG&H Consulting & Interim is transformatie onze ambitie. Wij werken voor toonaangevende organisaties in de sectoren finance, health en retail. Vanuit ons inspirerende hoofdkantoor in Utrecht en op de werkvloer bij onze klanten helpen wij hen in hun digitale transitie naar radicale klantgerichtheid. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal, maar juist de mensen. Met authenticiteit, lef en vakmanschap streven wij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Doe je mee?

Ben jij de Intern Advanced Analytics die ons team nog beter maakt? Dan leren we je graag kennen!

Wat verwachten wij?

Door de groeiende vraag naar data gedreven oplossingen, breidt IG&H haar analytics praktijk uit. Advanced Analytics is een jong team binnen IG&H en biedt jou de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan je stage. Dit terwijl je nog wel de ondersteuning en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Vrijheid en creativiteit staan centraal! Om het team te versterken zijn we op zoek naar een Intern Advanced Analytics voor drie maanden. Als intern draag je bij aan het maken van statistische modellen die gedrag, mening, of resultaat van een interventie bij een persoon voorspellen. Je denkt in feiten, maar dan wel in nullen en enen. Je weet op creatieve wijze data om te zetten in interessante analytics producten. Vervolgens onderzoek je hoe jouw nieuwe producten ingezet kunnen worden in de markt.

Spreekt dit je aan? Heb jij de ambitie om te zorgen dat Nederlandse bedrijven klaar zijn voor de toekomst en de transitie gaan maken van beslissingen op basis van feiten in plaats van op gevoel? Gebruik jij data niet alleen om het verleden te begrijpen maar ook om de toekomst te voorspellen? En heb je de behoefte aan een boost in je ontwikkeling? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Waar zijn we naar op zoek?

  • 3e jaars bachelor- of masterstudent met een sterk bèta profiel
  • Proactieve, enthousiaste teamspeler
  • Ervaring met programmeren (Matlab, SQL)
  • Creatief en analytisch
  • Interesse in het consulting vakgebied
  • Affiniteit met data

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Jonge, enthousiaste en gedreven collega’s
  • Trainingen via ons Consultancy Development Program (CDP)
  • Afwisselende en uitdagende stage
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan onze analytics praktijk

Wil jij ons ook leren kennen?

Stuur dan een korte, krachtige motivatie en een beknopte cv naar hrm@igh.nl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: IG&H Consulting & Interim

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages